Europa
Denne turen har gått
Bremen med Helgoland og Walsrode fuglepark
BremenPå denne turen til Bremen ligger vi iro i 3 netter på sentralt hotell i Bremen. Under oppholdet tar vi en heldagsutflukt med båt til Helgoland, en øy mellom Tyskland og Danmark. Videre en halvdagsutflukt langs Weser og til en flott fuglepark i Walsrode. Reisen foregår med Color Line Oslo - Kiel tur/retur.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir frokost. Videre langs Østerdalen til Oslo hvor det blir avreise med Color Lines ferje til Kiel kl. 14.00. Lunsj ombord inkl. mineralvann/øl/vin. Musikk og dans i salongen utover kvelden. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 2: Kiel - Bremen
Frokost før ankomst Kiel kl. 10.00. Vi kjører forbi Hamburg og frem til hansabyen Bremen. Her skal vi bo i 3 netter på Hotel Radisson Blu som ligger sentralt. Her finner vi mange forretninger og store varehus. Her finner vi også byens kjente rådhus. Man kan også besøke bydelen Schnoor med historisk bebyggelse. Middag på hotellet under oppholdet.
HelgolandDag 3 - 4: Bremen
Man har 2 hele dager disponible i Bremen. Under oppholdet blir det ulike utflukter:
- Heldagsutflukt til øya Helgoland. Den ligger ca. 70 km utenfor vestkysten av Schleswig-Holstein. Øya har tilhørt både Danmark og Storbritannia, men er idag tysk. Øya har spilt en viktig rolle militært både under første og andre verdenskrig. Vi kjører med buss forbi Bremerhaven og frem til Cuxhaven hvor vi tar hurtigbåt til Helgoland. Øya er idag et feriested og nyter godt av skattefritak. Store deler av økonomien er basert på taxfreesalg til turistene.
Hummerbodene, nordlige havnegate, HelgolandHelgolandHelgoland

- Walsrode Vogelpark er en stor park med over 650 fuglearter fra hele verden. De har oppvisning og daglige show med mange ulike arter. Parken ligger ca. 1 times kjøretur fra Bremen mot Hannover. På turen tilbake kjører vi langs Weser og tar en stopp i en mindre by.
Vogelpark WalsrodeVogelpark WalsrodeVogelpark Walsrode

Botcherstraße, BremenRådhuset, BremenBremen
Dag 5: Bremen - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel. Her blir det et opphold før Color Lines ferje til Oslo har avgang kl. 14.00. Middag ombord inkl. drikke Taxfreebutikker, underholdning, musikk og hygge utover kvelden. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Color Magic
Dag 6: Oslo - Trondheim
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen nordover går Gudbrandsdalen. Middag på Dombås og retur til Trondheim på kvelden.


6 DAGER
10.800,-

Turnr.: 48
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 6 frokost
  • 1 lunsj
  • 5 middag
  • Båtbillett Cuxhavn - Helgoland tur/retur
  • Inngang Walsrode Vogelpark
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 1.200,-
  • Singellugar, tur/retur: kr. 1.380,-
  • Lugar med vindu, tur/retur: kr. 600,- per person
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Historie
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Tyskland