Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Norge
Denne turen har gått
Stavanger, Flåmsbanen, Flor og Fjære, Lysefjorden og Rjukan
StavangerDenne turen går med buss sørover Vestlandet. Vi får oppleve mye flott natur med fjorder og fjell. I turen inngår reise med Flåmsbanen fra Flåm til Myrdal. I Stavanger inngår utflukt til øya Sør-Hilde hvor parkanlegget «Flor og Fjære» ligger. Ferje inn Lysefjorden til Lysebotn. Retur via Telemark og besøk på Rjukan.

Dag 1, mandag 26.juli: Trøndelag - Olden
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går E6 sørover forbi Oppdal, over Dovrefjell og til Dombås. Videre til Vågå og Lom ved Vågåvatnet, hvor vi besøker Lom stavkirke. På ettermiddagen fortsetter vi over Strynefjellet og får flott vestlandsnatur mot Stryn, Lom og Olden. Vi overnatter på Olden Fjordhotell.

Olden FjordhotellOlden FjordhotellLom

Dag 2, tirsdag 27.juli: Olden - Flåm - Kinsarvik
Vi fortsetter over Utvikfjellet til Byrkjelo og videre forbi Fjærland, Sogndal og til Lærdal. Vi kjører gjennom den lange Lærdalstunnelen til Aurland og Flåm. Herfra tar vi den spektakulære Flåmsbanen opp til Myrdal stasjon på Bergensbanen. Herfra tar vi tog til Voss og fortsetter med bussen over Hardangerfjordbrua til Kinsarvik for overnatting.

LærdalstunnelenFlåmFlåm

Dag 3, onsdag 28.juli: Kinsarvik - Haugesund - Stavanger
Vi fortsetter gjennom fruktbart landskap langs Hardangerfjorden og Sørfjorden til Odda. Herfra kjører vi til Haugesund og besøker Haraldshaugen. På ettermiddagen blir det ferje og undersjøisk tunnel frem til Stavanger. Her blir det overnatting i 2 netter på Scandic Stavanger City i sentrum.

HaugesundHaraldshaugenHaraldshaugen

Dag 4, torsdag 29.juli: Stavanger
På formiddagen blir det en rundtur med lokal guide i og rundt Stavanger. Turen avsluttes til fots i bydelen gamle Stavanger. Ettermiddagen disponibel på egen hånd før vi tar båt ut til øya Sør-Hilde. Her ligger det fantastiske parkanlegget «Flor og Fjære». Vi får orientering og omvisning før vi spiser middag i restauranten. Båt tilbake til Stavanger på kvelden.

Stavanger
Flor og FjæreFlor og FjæreFlor og Fjære

Dag 5, fredag 30.juli: Stavanger - Lysefjorden - Hovden
Vi tar ferje til Lauvik og seiler inn den trange og vakre Lysefjorden. På turen inn til Lysebotn, som tar 3 timer, passerer vi rett under Preikestolen. Fra Lysebotn fortsetter vi på en svingete veg oppover fjellsiden. Fra toppen er det fin utsikt utover Lysefjorden og Lysebotn. Etterpå kjører vi Suleskarvegen over til Setesdal. Videre forbi Bykle og frem til Hovden og overnatting på Hovdestøylen hotell.

PrekestolenLysefjordenLysefjorden

Dag 6, lørdag 31.juli: Hovden - Hønefoss
Fortsetter til Haukeligrend og langs Totakvannet til Rauland. Videre til Møsvatn og frem til Vemork. Her besøkes Norsk Industriarbeidermuseum. Etterpå til Rjukan for et opphold. Stedet ligger i en trang dal med Gaustatoppen på 1883 m.o.h. i sør. På ettermiddagen kjører vi langs Tinnsjø, forbi Kongsberg og frem til Klekken hotell ved Hønefoss.

Dag 7, søndag 1.august: Hønefoss - Trøndelag
Kjører over Hadeland og frem til Toten og Gjøvik. Videre forbi Lillehammer og nordover Gudbrandsdalen til turens siste middag på Dombås. Videre til Oppdal og Trøndelag på kvelden.7 DAGER
11.390,-

Turnr.: 15a
Avganger:
Påstigningsliste alternativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 6 hotellovernattinger
  • 6 frokost
  • 7 middag
  • Flåmsbanen Flåm - Myrdal
  • Båt til «Flor og Fjære»
  • Lokal guide i Stavanger
  • Ferje Lysefjorden
  • Norsk Industrimuseum
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 2.390,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
 » 2021
Tema
 » Historie
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge
 »  » Sør-Norge