Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Norge
Denne turen har gått
Rondane, Spidsbergseter
RondaneHotel Spidsbergseter Restort ligg flott til på Venabufjellet i Rondane. Det er mange fine turmuligheter på merkede løyper i lett fjellterreng. Hotellet har stor velværeavdeling med stort basseng. Det blir en kortere utflukt til Landsbyen Ringebu under oppholdet.

Dag 1: Trøndelag - Spidsbergseter, Rondane
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går langs E6 til Oppdal hvor det blir et opphold. Videre opp Drivdalen og frem til Hjerkinn på Dovrefjell. Her tar vi vegen nedover Folldal til vi fortsetter mot Rondane. Det er fin utsikt mot Rondane Nasjonalpark før vi ankommer Spidsbergseter Resort på ettermiddagen. Her blir det kaffe og kake før middag på kvelden.

Dag 2: Spidsbergseter, utflukt
Etter frokost blir det en utflukt til Landsbyen Ringebu. Vi spiser lunsj her før retur til Venabufjellet. På ettermiddagen er det mulighet for fin tur i lett fjellterreng. Middag på kvelden.

Dag 3: Spidsbergseter
Dagen benyttes iro på Spidsbergseter Resort. Man kan benytte hotellets velværeavdeling med stort basseng eller ta en tur ut langs merkede stier. Lunsj og middag på hotellet.

Dag 4: Spidsbergseter - Trøndelag
Avreise fra Spidsbergseter etter frokost. Vi kjører ned til Ringebu i Gudbrandsdalen. Videre nordover Gudbrandsdalen til Dombås hvor det blir et opphold. Vi fortsetter over Dovrefjell og spiser middag på Fagerhaug nord for Oppdal. Retur til Trøndelag på ettermiddagen.4 DAGER
5.260,-

Turnr.: 20
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 3 frokost
  • 2 lunsj
  • 4 middag
Tillegg:
  • Enkeltrom 3 netter: kr. 1.100,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Høst
 » 2021
Tema
 » Natur
 » Mat og drikke
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge