Norge
Denne turen har gått
Stavanger med Flåmsbanen og «Flor og Fjære»
StavangerDenne turen foregår med buss sørover Vestlandet. Vi får oppleve mye flott natur med fjorder og fjell. I turen inngår reise med Flåmsbanen fra Flåm til Myrdal. I Stavanger inngår utflukt til øya Sør-Hilde hvor parkanlegget «Flor og Fjære» ligger. Retur foregår med direktefly fra Stavanger til Værnes.

Dag 1: Trøndelag - Olden
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går E6 sørover forbi Oppdal, over Dovrefjell og til Dombås. Videre til Vågå og Lom ved Vågåvatnet, hvor vi besøker Lom stavkirke. På ettermiddagen fortsetter vi over Strynefjellet og får flott vestlandsnatur mot Stryn, Lom og Olden. Vi overnatter på Olden Fjordhotell.

OldenOlden fjordhotellLom

Dag 2: Olden - Flåm - Kinsarvik
Vi fortsetter over Utvikfjellet til Byrkjelo og videre forbi Fjærland, Sogndal og til Lærdal. Vi kjører gjennom den lange Lærdalstunnelen til Aurland og Flåm. Herfra tar vi den spektakulære Flåmsbanen opp til Myrdal stasjon på Bergensbanen. Herfra tar vi tog til Voss og fortsetter med bussen over Hardangerfjordbrua til Kinsarvik for overnatting.

LærdalstunnelenFlåmFlåm

Dag 3: Kinsarvik - Haugesund - Stavanger
Vi fortsetter gjennom fruktbart landskap langs Hardangerfjorden og Sørfjorden til Odda. Herfra kjører vi til Haugesund og besøker Haraldshaugen. På ettermiddagen blir det ferje og undersjøisk tunnel frem til Stavanger. Her blir det overnatting i 2 netter på Comfort Hotel Square i sentrum.

HaugesundHaraldshaugenHaraldshaugen

Dag 4: Stavanger
På formiddagen blir det en rundtur med lokal guide i og rundt Stavanger. Turen avsluttes til fots i bydelen gamle Stavanger. Ettermiddagen disponibel på egen hånd før vi tar båt ut til øya Sør-Hilde. Her ligger det fantastiske parkanlegget «Flor og Fjære». Vi får orientering og omvisning før vi spiser middag i restauranten. Båt tilbake til Stavanger på kvelden.

Stavanger
Flor og Fjære«Flor og Fjære»

Dag 5: Stavanger - Værnes
Formiddagen disponibel i Stavanger før vi kjører ut til Sola flyplass. Herfra tar vi SAS sitt direktefly til Værnes kl. 14.50 med ankomst kl. 16.00.5 DAGER
8.960,-

Turnr.: 15
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 4 hotellovernattinger
  • 4 frokost
  • 4 middag
  • Flåmsbanen Flåm - Myrdal
  • Båt til «Flor og Fjære»
  • Lokal guide i Stavanger
  • Fly Stavanger - Værnes
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 2.240,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Blomster, Hage
 » Historie
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
 » Fly
 »  » Fly en vei og buss motsatt
Reisemål
 » Norge
 »  » Sør-Norge