Finn tur
Stavanger med Flåmsbanen, Flor og Fjære og Lysefjorden
2020:18 - Stavanger m Flåmsbanen, Flor og Fjære og Lysefjorden
Denne turen foregår med buss sørover Vestlandet. Vi får oppleve mye flott natur med fjorder og fjell. I turen inngår reise med Flåmsbanen fra Flåm til Myrdal. I Stavanger inngår utflukt til øya Sør-Hilde hvor parkanlegget «Flor og Fjære» ligger. Det blir båttur inn til Prekestolen i Lysefjorden. Retur foregår med direktefly fra Stavanger til Værnes ...
5 dager, avreise: 3.juli
9.560,-
Stanger med Flor og Fjære, Lysefjorden og Sørlandet
2020:19 - Stavanger m Flor og Fjære, Lysefjorden og Sørlandet
På denne turen benyttes fly fra Værnes til Stavanger. Fra Stavanger har vi utflukt til «Flor og Fjære», samt en båttur innover Lysefjorden hvor vi ser opp på Prekestolen. Iår har vi lagt bussturen tilbake om Jæren, Sørlandet og forbi Kongsberg og over Valdresflya tilbake til Trøndelag.
6 dager, avreise: 7.juli
9.980,-
«Peer Gynt», Gålå
2020:11 - «Peer-Gynt spelet», Gålå
Hvert år arrangeres Henrik Ibsens skuespill Peer Gynt ved Gålåvatnet i Sør-Fron i Gudbrandsdalen. Utescenen med tribuner ligger fint til ned mot vatnet. Mektig musikk av Edvard Grieg, flotte skuespillere og naturens kulisser gir en trolsk stemning.
2 dager, avreise: 2.august
3.260,-
Telemarkskanalen
2020:20 - Telemarkskanalen
På denne turen er hovedoppholdet lagt til Sandefjord i Vestfold. På turen sørover besøkes Hadeland Glassverk og Kongsberg kirke og museum. Vi tar en utflukt på Telemarkskanalen. På turen tilbake benytter vi Color Lines ferje over til Strømstad, noe som gir muligheter for taxfree-handling. Etter siste overnatting i Sverige går returen gjennom Trysil ...
6 dager, avreise: 2.august
8.750,-
Vestlandet med Loen, Stad, Selje og Geiranger
2020:17 - Vestlandet med Loen, Stad, Selje og Geiranger
Dette er en rundtur i den flotteste naturen vi har i Norge. Vi kjører over Dovre og Strynefjellet til Olden. Videre går turen ut til Måløy med Stad og Selje. Turen nordover går i flott vestlandsnatur igjennom Nordangsdalen og med båttur på Geirangerfjorden. Siste dag kjører vi Ørneveien og Trollstigen før vi er tilbake til Trøndelag.
5 dager, avreise: 23.august
6.980,-