Norge
Denne turen har gått
Stavanger, «Flor og Fjære» og Lysefjorden
Flor og FjærePå denne turen benyttes fly fra Værnes til Stavanger. Fra Stavanger har vi utflukt til «Flor og Fjære», samt en ferjetur innover Lysefjorden hvor vi ser opp på Prekestolen. Turen nordover går med buss gjennom Telemark, forbi Kongsberg, over Valdresflya til Trøndelag.

StavangerDag 1: Værnes - Stavanger
Avreise fra Værnes kl. 12.15. Vi flyr med SAS til Stavanger. Ankommer Sola flyplass utenfor Stavanger kl. 13.25. Vi kjører inn til Stavanger sentrum hvor vi skal bo i 2 netter på Comfort Hotel Square som ligger sentralt. Middag på hotellet.

Dag 2: Stavanger, utflukt «Flor og Fjære»
På formiddagen tar vi en byrundtur med lokal guide. Etterpå blir det tid på egen hånd til vi kl. 18.00 tar båt ut til det flotte hageanlegget «Flor og Fjære». Her finnes palmer og mange ulike blomster og trær. Vi får en guidet omvisning av et hyggelig vertskap før vi får servert middag. Båtturen tilbake til Stavanger tar en halv time.

Flor og FjæreFlor og FjæreFlor og Fjære

Dag 3: Stavanger - Lysefjorden - Vrådal
Vi tar ferje fra Lauvik og seiler inn den trange og vakre Lysefjorden. På turen inn til Lysebotn, som tar 3 timer, passerer vi rett under Preikestolen. Fra Lysebotn fortsetter vi på en svingete veg oppover fjellsiden. Fra toppen er det fin utsikt utover Lysefjorden og Lysebotn. Etterpå kjører vi Suleskarvegen over til Setesdal. Videre mot Dalen og frem til Vrådal for middag og overnatting på Straand Hotel.

PrekestolenLysefjordenLysefjorden

Heddal stavkirkeDag 4: Vrådal - Gol
Vi fortsetter gjennom Telemark forbi Seljord, frem til Notodden og Heddal stavkirke, som ble bygd tidlig på 1200-tallet. Den er en av Norges flotteste stavkirker. Videre forbi Kongsberg og frem til Gol øverst i Hallingdal og overnatting på Pers Hotel.

Dag 5: Gol - Trøndelag
Vi fortsetter over Golsfjellet til Fagernes og til Beitostølen. Videre over Valdresflya og kjører Heidal til Gudbrandsdalen. Videre E6 til Dombås for turens siste middag. Retur til Trøndelag på ettermiddag / kveld.5 DAGER
8.780,-

Turnr.: 16
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Stavanger
  • 4 hotellovernattinger
  • 4 frokost
  • 5 middag
  • Båt til «Flor og Fjære»
  • Lokal guide i Stavanger
  • Ferje Lysefjorden
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 2.140,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Blomster, Hage
 » Historie
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
 » Fly
 »  » Fly en vei og buss motsatt
Reisemål
 » Norge
 »  » Sør-Norge