Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Norden
Østersjøcruise med Bornholm og Gotland
Viking Birka GotlandPå denne turen er vi ombord i Viking Lines store ferje Birka Gotland i 3 netter. Avreisehavnen er Stockholm og turen går sørover i Østersjøen. Vi besøker både Bornholm i Danmark og Gotland iløpet av cruiset. Vi har en overnatting i Sverige på turen til Stockholm og en overnatting på turen tilbake.
Dag 1: Trøndelag - Bollnäs
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går over Storlien forbi Åre og Østersund. Videre sørover til Ballnäs for middag og overnatting på Scandic Bollnäs.
Dag 2: Bollnäs - Stockholm / Cruise
På formiddagen kjører vi forbi Uppsala og frem til Stockholm. Her blir det et opphold i sentrum før Viking Lines ferje Birka Gotland har avgang kl. 15.30. Det er muligheter både for innvendige og utvendige lugarer som dobbelt- eller singellugar. Under cruiset inngår 3 frokostbuffer og 3 middagsbuffer. Det er underholdning og musikk alle kvelder ombord.
StockholmStockholmStor-torget, Gamle stan, Stockholm
Dag 3: Cruise, anløp Bornholm
Båten anløper Rønne på Bornholm kl. 12.00 og har avgang kl. 18.00. Man kan besøke Rønne eller delta på en utflukt rundt på Bornholm. Da får man og besøke en av øyas mange rundkirker. (inngår i prisen)
Osterlars Rundkirke, BornholmBornholmSvaneke, Bornholm
Dag 4: Cruise, anløp Gotland
Anløp Visby på Gotland kl. 09.30 og har avgang kl. 18.00. Man kan besøke hansabyen Visby med over 5.000 års historie. Byen har et livlig bysentrum innenfor den store bymuren. Det er mange smale trivelige gater med flere mindre restauranter m.m. Man kan også delta på en utflukt på øya. (tillegg)
VisbyVisby
Dag 5: Stockholm - Borlänge
På morgenen anløpes Mariehamn på Åland. Fin innseiling gjennom Stockholms skjærgård med utallige øyer og holmer. Det blir også underholdning ombord på formiddagen før ankomst Stockholm kl. 14.30. Her tar vi igjen plass i vår buss og kjører nordover til Borlänge for overnatting på Quality Hotel Galaxen.
Dag 6: Borlänge - Trøndelag
Fortsetter nordover forbi Sveg og Funäsdalen før ankomst Norge ved Vauldalen. Middag på Røros før vi kjører nedover Gauldalen til Støren og mot Trondheim og Steinkjer på kvelden.
Hammershus borgRytterknekten, BornholmGudhjem, Bornholm
Rønne, BornholmHostet, BornholmHotel Griffen, Bornholm
Gudhjem, BornholmSildrøgeri, BornholmSvaneke, Bornholm


6 DAGER
10.570,-

Turnr.: 33
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 2 hotellovernattinger
  • 3 netter ombord på Birka Gotland
  • 5 frokost
  • 6 middag
Tillegg:
  • Utvendig lugar, 3 netter: kr. 690,- p.p.
  • Enkeltrom hotell, 2 netter: kr. 650,-
  • Singellugar innv, 3 netter: kr. 1.240,-
  • Singellugar utv, 3 netter: kr. 2.560,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Historie
 » Natur
 » Handling
Reisemåte
 » Buss
 » Cruise
Reisemål
 » Norden
 »  » Danmark
 »  » Sverige