Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
''Tema''
Dans og hygge på Rondablikk Høyfjellshotell
Olav Jostein og Randi stikker til fjells midt i juli og ønsker deg hjertelig velkommen til å bli med! Det blir 3 fulle dager med musikk, dans, quiz og utflukt. Med oppstart fra Steinkjer går ferden til Rondablikk Høyfjellshotell hvor vi skal overnatte i 3 netter. Her treffer vi «2gether» duoen Eivind og Anne May Riseth, med reisefølge fra Sør. Vi nyter høyfjellet og alt det vakre det kan by på. Her blir mulighet til turgåing i et fantastisk landskap. Få med deg dansesko– (og tursko), om du vil utforske turterrenget. 
Velkommen på sommerens fjelltur!

Dag 1: Steinkjer - Rondablikk, ca 390km
Vi starter dagen med  avreise fra Steinkjer kl 08.00. Vel framme på Rondablikk sjekker vi inn på vårt hotell der vi skal bo de neste tre netter. Det blir felles, inkludert middag alle tre kvelder. Vi garanterer god stemning med Randi og Olav Jostein Berget som reiseverter, samt underholdning fra bandet «2gether» (Anne May og Eivind Riseth) hver kveld. I tillegg til flotte tur muligheter har hotellet også basseng som holder 26 grader, så pakk med badetøyet i fall det skulle friste.
2gether, Anne May og Eivind RisethRand og Olav Jostein Berget
RondaneDag 2: Rondablikk, Utflukt
Onsdag morgen legger vi opp til en flott utflukt rundt Rondane Nasjonalpark. Vi kjører Gudbrandsdalen til Venabygdsfjellet videre til Folldal som grenser i nord til Oppdal og Tynset, i øst mot Alvdal, i sør mot Stor-Elvdal, Sør-Fron og Sel, og i vest mot Dovre. Her hadde gruvedriften en avgjørende betydning for Folldals utvikling fra 1700-tallet og fram til den siste gruva stengte i 1993. Turen fortsetter til Hjerkinn som er kjent som en gammel skysstasjon med tradisjoner tilbake til midt på 1200-tallet. Hjerkinn stasjon er Dovrebanens høyestliggende stasjon på 1017 meter over havet. Vi fortsetter til Dombås der vi stopper for litt lunsj (ikke inkludert). Turen går videre forbi Otta, ned til Kvam og tilbake til vårt hotell på Rondablikk. Da blir det tid til litt hvile om en ønsker før vi samles til felles, inkludert middag. Resten av kvelden er det bare å hygge seg med god musikk og dans.
Dag 3: Rondablikk
Torsdag formiddag står til egen disposisjon. Kanskje en spasertur ut i den vakre naturen rundt oss kan friste? Her finnes flere turmuligheter både for den spreke og den  mindre spreke. En favoritt er den 3,5 kilometer (en vei) lange turen opp til Sukkertoppen. Fra den kan man se hele 3 nasjonalparker! Både Rondane, Dovre og Jotunheimen.
Ettermiddag/kveld blir det musikk quiz før felles middag,  underholdning og dans.
Dag 4: Rondablikk - Steinkjer, ca 390km
Vi står opp til dekket frokostbord og koser oss med kaffe og alt som hører til. I dag takker vi farvel til flotte Rondablikk, finner våre seter i bussen og setter kursen tilbake til Steinkjer med avstigning underveis.

Vi takker for fint følge og en flott tur!


4 DAGER
6.690,-

Turnr.: 25
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Helturistbuss og erfaren sjåfør
  • Olav Jostein og Randi Berget vertskap
  • 3 hotell overnattinger i delt dobbeltrom
  • Musikk underholdning på høyfjellet
  • 3 frokoster
  • 3 middager
  • Dagsutflukt som beskrevet i program
  • Alle veiavgifter og bompenger
Tillegg:
  • Tillegg for enkeltrom kr 1.650,-
Forbehold om endringer som følge av forhold
utenfor vår kontroll!

Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Natur
 » Vandring
 » Dans og musikk
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge