Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Norge
Lofoten m/Trollfjorden, Svolvær, Henningsvær og Borg
Svolvær
På reisen nordover og sørover får vi med oss mye fin natur gjennom hele Nordland. Nordover kjører vi E6 over Saltfjellet og videre til Svolvær. Vi tar båttur inn i den mektige Trollfjorden og utflukt til Henningsvær og Vikingmuseet på Borg. Vi kjører ut til Å i Lofoten og tar ferja til Bodø på returen.

LaksforsenDag 1: Trøndelag - Mo i Rana
Start fra Trondheim om morgenen. Vi kjører langs E6 nordover forbi Steinkjer, langs Snåsavatnet og frem til Grong. Videre nordover skogkledde Namdalen. Vi tar et opphold ved Laksforsen i Vefsn. Videre gjennom Korgfjelltunnelen og frem til Mo i Rana. Middag og overnatting på Scandic Meyergården hotell.
ved PolarsirkelenDag 2: Mo i Rana - Svolvær
Vi kjører opp Dunderlandsdalen og opp på Saltfjellet. Her tar vi en stopp ved Polarsirkelsenteret. Vegens høyeste punkt ligger 692 m.o.h. Videre nedover Saltdalen og frem til Fauske. Videre gjennom mange tunneler langs Leirfjorden og over Hamarøy. Vi tar ferje fra Bogenes til Lødingen. Videre på ny veg, Lofastforbindelsen, frem til Svolvær i Lofoten. Her blir det overnatting i 3 netter på Thon Hotel Lofoten som ligger sentralt på havnen.
PolarsirkelsenteretSvolvær havnSvolvær
Dag 3: Svolvær, utflukt Trollfjorden
Det blir en halvdagsutflukt med båt til den trange og mektige Trollfjorden.
Ved klart vær kjører vi på kvelden på nordsiden av Lofotveggen for å oppleve midnattsolen.
Innløpet til TrollfjordenTrollfjordenVågan kirke «Lofotkatedralen», Kabelvåg
Dag 4: Svolvær, utflukt Henningsvær og Borg
Denne dagen blir det utflukt til Henningsvær med besøk på Galleri Lofotens Hus med maleri fra Lofoten. Etterpå blir det besøk på Lofotr VikingmuseumBorg.
HenningsværLofotr på BorgInne i langhuset på Borg, Lofotr
Dag 5: Svolvær - Fauske
Avreise fra Svolvær etter frokost. Vi kjører langs Vestfjorden frem til Leknes. Videre under Nappstraumen og frem til Smeden i Sund. Etterpå gjennom Reine og frem til Å, ytterst i Lofoten, hvor vegen ender. På ettermiddagen tar vi ferje fra Moskenes til Bodø. Vi fortsetter frem til Fauske for overnatting på Fauske hotell.
Smeden i SundReine i LofotenFerje over Vestfjorden
Dag 6: Fauske - Trondheim
Vi fortsetter sørover over Saltfjellet, forbi Mo i Rana og frem til Mosjøen. Videre sørover Namdalen til turens siste middag på Snåsaheia. Retur til Steinkjer og Trondheim på kvelden.


6 DAGER
11.980,-

Turnr.: 12
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 6 middag
  • Båttur Trollfjorden
  • Innganger som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 2.990,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Historie
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge
 »  » Nord Norge