Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Norge
Telemarkskanalen m/Strømstad
TelemarkskanalenPå denne turen er hovedoppholdet lagt til Larvik i Vestfold. På turen sørover besøkes Hadeland Glassverk og Kistefoss museum. Vi tar en utflukt på Telemarkskanalen. På turen tilbake benytter vi Color Lines ferje over til Strømstad, noe som gir muligheter for taxfree-handling. Etter siste overnatting i Sunne i Sverige går returen gjennom Trysil og Femundsmarka.
Dag 1: Trøndelag - Hønefoss
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover E6 frem til Dombås hvor det blir et opphold. Videre sørover Gudbrandsdalen til Lillehammer og langs Mjøsa frem til Gjøvik. Videre over Hadeland til Hønefoss og overnatting på Klækken hotell.
Dag 2: Hønefoss - Larvik
Vi besøker Hadeland Glassverk på formiddagen. Vi får omvisning, og det blir også muligheter for handling. Etterpå besøkes Kistefoss museum med den nye attraksjonen, bygget «Twist», bygget på en bro over Randselva. Vi fortsetter forbi Kongsberg og frem til Larvik. Her skal vi bo i 3 netter på Quality Hotel Grand Larvik.
Hadeland glassverkHadeland glassverkHvalfangermonumentet, Sandefjord
Dag 3: Larvik, utflukt Stavern
På formiddagen blir det en utflukt til Stavern. Byen har vært en viktig havneby og militær orlogstasjon Fredriksvern. Frem til kommunesammnenslåing i 1988 var dette Norges minste by. Vi kjører også ut til kjente ferieplassene som Helgeroa m.m.
StavernStavern kirkeStavern fort
Dag 4: Larvik, utflukt  Telemarkskanalen
På formiddagen kjører vi om Skien opp til Ulefoss. Herfra tar vi en båttur opp Telemarkskanalen gjennom de store sluseanleggene i Vrangfoss opp mot Lunde. Retur til Larvik på ettermiddagen.
TelemarkskanalenTelemarkskanalenTelemarkskanalen
Dag 5: Larvik - Sandefjord / Strømstad - Sunne
Fra Sandefjord tar vi ferjen til Color Line til Strømstad. Muligheter for taxfree-handling ombord. Etter et opphold i Strømstad kjører vi frem til Sunne for overnatting på Hotel Frykenstrand.
RørosDag 6: Sunne - Trøndelag
Vi kjører nordover langs Klaraelven og kommer inn til Trysil. Videre nordover gjennom Engerdal og langs Femunden frem til Røros hvor turens siste middag inntas. Retur til Trøndelag på kvelden.


6 DAGER
11.490,-

Turnr.: 22
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 6 middag
  • Båttur på Telemarkskanalen
  • Color Line Sandefjord - Strømstad
  • Entreer og utflukter som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 3.240,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Historie
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge
 »  » Sør-Norge