Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Norge
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Hardanger, fruktblomstring

Blomstringstur i Hardanger foregår vanligvis i siste halvdel av mai hvert år. Tusenvis av frukttrær med kirsebær, plommer og epleblomster er et imponerende skue selv om trærne de senere år har blitt noe mindre. Turen går sørover Vestlandet til Hotell Ullensvang på Lofthus ved Hardangerfjorden. De ulike sorter og distrikter har blomstring på noe ulik tid slik at blomstringen vil variere noe. I tillegg til blomstringen får man med seg mye fin vestlandsnatur.
Dag 1: Trøndelag - Jølster
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover forbi Oppdal, over Dovrefjell og til et opphold på Dombås. Videre til Vågå og Lom ved Vågåvatnet. På ettermiddagen fortsetter vi over Strynefjell og gjennom flott Vestlandsnatur mot Stryn, Lom og Olden. Turen fortsetter forbi Innvik og Utvik og over fjellet til Byrkjelo og videre til Skei ved Jølstervatnet. Middag og overnatting på Thon Hotel Skei i Jølster.
VågåvatnetStrynefjelletUtvikfjellet
Hotell UllensvangDag 2: Jølster - Lofthus
Vi kjører langs Jølstervatnet til Vassenden og tar snart av mot Gaularfjell. Her er det bygd et nytt utsiktspunkt som gir flott utsyn utover fjell- og fjordlandskap. Vi fortsetter ned til Sognefjorden og tar ferje til Vangsnes. Herfra kjøre vi langs fjorden til Vik og over Vikafjellet til Vossavangen. Videre over den store Hardangerbrua til sørsiden av Hardangerfjorden. Vi fortsetter langs fjorden til Lofthus. Her blir det middag og overnatting på Hotell Ullensvang i 2 netter.
Dag 3: Lofthus, båttur
På formiddagen blir det en flott båttur på Sørfjorden mot Odda. Etterpå blir det besøk på en fruktgård og vi smaker på god Cider fra Hardanger. På ettermiddagen kan man benytte seg av hotellets fasiliteter bl.a. et stort velvære- og bassengområde.
Dag 4: Lofthus - Fagernes
Vi starter på turen tilbake og har mange flotte naturopplevelser igjen. Vi kjører til Eidfjord innerst i Hardangerfjorden. Herfra kjører vi Måbødalen opp til Vøringsfossen. Det er bygd nye gangveger som gir flott utsyn utover den mektige fossen. Fortsetter over Hardangervidda til Geilo og videre til Gol og til Fagernes for middag og overnatting på Scandic Fagernes.
VøringsfossenTrappa over VøringsfossenEidfjord
Dag 5: Fagernes - Trøndelag
Frokost på hotellet. Turen går opp til Beitostølen over Valdresflya, ned Heidalen og til Gudbrandsdalen. Vi fortsetter over Dovrefjell til Kongsvold Fjeldstue hvor vi spiser turens siste middag. Tilbake til Trøndelag på ettermiddag/kveld.5 DAGER
10.690,-

Turnr.: 11
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 4 hotellovernattinger
  • 4 frokost
  • 5 middag
  • Båttur Hardangerfjorden
  • Cidersmaking
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 3.900,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Vår
Tema
 » Blomster, Hage
 » Natur
 » Mat og drikke
 »  » Lokal mat
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge
 »  » Vestlandet