Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Europa
This trip has been done
Tyrol, Seefeld med Mainau

Seefeld sjøenTyrol i Østerrike er et populært reisemål og har mange fine feriebyer både sommer og vinter. På denne turen har vi valgt Seefeld, kjent for oss nordmenn som vintersportsted. Byen er en trivelig småby med typiske østerriske hus. Vi besøker også blomsterøya Mainau i Bodensjøen på turen. Vi benytter Color Line mellom Oslo og Kiel på reisen.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Kiel. Lunsj ombord etter avgang og overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Schweinfurt
Frokost før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen fortsetter på fine tyske motorveger forbi Hamburg, Hannover, Kassel og frem til Schweinfurt. Middag og overnatting på Mercur Hotel Schweinfurt Maininsel.

Dag 3: Schweinfurt - Seefeld
På formiddagen kjører vi frem til München. München har en fin gammel bydel med et flott rådhus. Fra München er det kort veg sørover til Garmisch Partenkirchen og grensa til Østerrike. Seefeld er den første byen vi kommer til. Her skal vi bo i 4 netter på Ferienhotel Kaltschmid midt i sentrum. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.

SeefeldSeefeldSeefeld

Dag 4 - 6: Seefeld
Vi kan tilbringe dagene i ro i den trivelige alpebyen, ta heisen opp i fjellet, fotturer i fint alpelandskap eller delta på utflukter. Vi besøker Tyrols hovedstad Innsbruck og tar også en tur over Brennerpasset til Vipiteno i Italia.

Goldenes Dachl, InnsbruckInnsbruckBergisel

Dag 7: Seefeld - Villingen
Vi forlater Seefeld etter frokost og kjører vestover gjennom den lange Arlbergtunnelen og mot Sveits og Bodensjøen. Vi kjører på sørsiden av sjøen til Konstanz i Tyskland. Her ligger den fine blomsterøya Mainau med sine mange blomster og fine parkanlegg. På ettermiddagen har vi kort veg til Villingen i Schwartzwaldområdet. Overnatting på Dormero Hotel.

MainauMainauMainau

Dag 8: Villingen - Hildesheim
Vi fortsetter nordover Schwarzwald mot Stuttgart. Videre forbi Frankfurt, Kassel og frem til Hildesheim for middag og overnatting på Novotel Hildesheim.

Dag 9: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Oslo. Koldtbord og overnatting innvendig lugar.

Dag 10: Oslo - Trøndelag
Frokost før ankomst Oslo kl. 10.00. Middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.


10 DAYS
12.830,-

Turnr.: 39
Departure:
Påstigningsalternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • 7 hotellovernattinger
  • 10 frokost
  • 1 lunsj
  • 9 middag
  • Inngang Mainau
Additions:
  • Enkeltrom hotell: kr. 3.300,-
  • Singellugar: kr. 900,-
  • Lugar med vindu: kr. 450,- p.p.

Sign up:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Trip calendar
38Wien og Praha
39Tyrol, Seefeld med Mainau
40Tyrol, Zillertal
41Syd-Tyrol