Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Europa
This trip has been done
Holland, blomstringstur

Tulipaner i Keukenhof
I mange år har vi kjørt «blomstringstur» til Holland på våren når det store blomsteropptoget går fra Noordwijk til Haarlem. I tillegg til blomsterprakten inngår andre turistattraksjoner: Amsterdam med alle kanalene, miniatyrbyen Madurodam, Panorama Mesdag, besøk på porselensfabrikk m.m. Vi benytter Color Line Oslo - Kiel tur/retur.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir frokost. Videre sørover Østerdalen til Oslo og avreise med Color Lines ferje kl. 14.00. Lunsjbord ombord og overnatting i utvendig dobbeltlugar.

Dag 2: Kiel - Sassenheim
Frokost før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen fortsetter forbi Hamburg, Bremen, Osnabrück og grensen til Nederland passeres før Hengelo. Videre til Sassenheim for middag og overnatting i 4 netter på Van der Valk Hotel. Byen ligger midt i blomsterdistriktet.

Dag 3: Sassenheim, utflukt Amsterdam
Først på morgenen besøkes blomsterauksjonen i Aalsmeer. Her selges hundretusenvis av blomster og planter hver morgen og formiddag til markeder over hele Europa. På formiddagen kjører vi til Amsterdam. Her blir det først en båttur på kanalene og omvisning i diamantsliperi hvor man kan gjøre gunstige innkjøp av smykker. Ettermiddagen disponibel i sentrum før vi kjører tilbake til hotellet.

AmsterdamAmsterdamDiamantsliperi

Dag 4: Sassenheim, blomstertog og Haag
På formiddagen ser vi på det store blomsteropptoget som går fra Noordwijk til Harlem. Toget har flotte dekorerte vogner og flere korps. På ettermiddagen besøkes miniatyrbyen Madurodam med kjente bygninger og anlegg i målestokk 1:25. Etterpå rundmaleriet Panorama Mesdag.

BlomstertogetBlomstertogetMadurodam

Dag 5: Sassenheim, utflukt Keukenhof og Delft
Vi besøker blomsterparken Keukenhof med sitt 250 dekar store område bestående av enorme mengder løkblomster og forskjellige busker og trær. Det er imponerende skue. Etterpå besøkes porselensfabrikken i Delft med produksjon av det verdenskjente blå porselenet.

KeukenhofKeukenhofDelft

Dag 6: Sassenheim - Bremen
På formiddagen besøker vi en treskomaker og et gårdsysteri hvor vi smaker på forskjellige typer hollandsk ost. Vi besøker fiskelandsbyen Volendam hvor en del av befolkningen går i nasjonaldrakt. Vi fortsetter over Zuiderzee-demningen mot Nordsjøen før vi passerer Groningen og kommer inn i Tyskland igjen. Passerer Oldenburg og ankommer Bremen på ettermiddagen. Her blir det middag og overnatting på Swissotel i sentrum av Bremen.

Dag 7: Bremen - Kiel / Oslo
Fra Bremen kjører vi forbi Hamburg og frem til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje fra Kiel til Oslo. Middag/koldtbord ombord og overnatting i utvendig lugar.

Dag 8: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Vi kjører nordover Østerdalen hvor turens siste middag inntas på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddagen/kvelden.


8 DAYS
12.640,-

Turnr.: 25
Departure:
Påstigningsalternativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 5 hotellovernattinger
  • 8 frokost
  • 1 lunsj
  • 7 middag
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
  • Inngang Keükenhof, Madurodam, Aalsmeer og Panorama Mesdag
  • Båttur og diamantsliperi i Amsterdam
Additions:
  • Enkeltrom hotell kr. 2.860,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 950,-

Sign up:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Trip calendar
24Østersjøcruise, Birka Line til Gotland, Bornholm og Warnemünde
25Holland, blomstringstur
26Bremen - Hamburg, rhododendronblomstring
27Rügen - Stralsund