Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Europa
This trip has been done
Syd-Tyrol

På denne turen til Syd-Tyrol og Dolomittene benyttes fly til München på turen sørover og fra Venezia på turen nordover. Vi får oppleve mye flott fjellnatur i alpene og spesielt i Dolomittene.

Dag 1: Værnes - München - Kitzbühel
Avreise med Norwegian fra Værnes kl. 08.30. Turen går til Oslo og videre til München. Her møter vi vår buss og turen fortsetter sørover til grensa til Østerrike. Vi kjører frem til Kitzbühel, et kjent feriested både vinter og sommer. Vi skal bo i 2 netter på Hotel Maria Theresia som ligger i sentrum. Middag og frokost på hotellet under oppholdet.

Dag 2: Kitzbühel
Dagen tilbringes iro i Kitzbühel. Muligheter for å ta gondolbanen hvor de kjente Hahnenkammrennene foregår i januar hvert år. Byen har et trivelig sentrumsområde.

KitzbühelKitzbühelKitzbühel

Dag 3: Kitzbühel - Bruneck
Vi fortsetter til Mittersill og mot Zell am See. Herfra kjører vi sørover over alpepasset Großglockner, et av de høyeste alpepassene i Østerrike. På sørsiden av passet blir det opphold i byen Heiligenblut. Vi fortsetter mot Lienz og grensa til Italia passeres før vi kommer til Pustertal. Det blir overnatting i 5 netter på utmerkede Hotel Schönblick som ligger i Bruneck like vest for Toblach. Middag og frokost på hotellet under oppholdet.

Parkhotel SchönblickParkhotel SchönblickParkhotel Schönblick

Dag 4 - 6: Bruneck
Under oppholdet blir det en kombinasjon av rolige dager i flott turterreng og interessante utflukter.
En heldagsutflukt går først til Cortina, et kjent ferieby som arrangerte OL i 1956. Herfra kjører vi vestover gjennom Dolomittene over Pordoipasset. Vi fortsetter vestover og nedover Val Gardena.
En dag blir det utflukt til Bolzano og Merano. I Merano besøkes det flotte hageanlegget på Trauttmansdorff slott.
Man kan også ta en gondolbane til fjelltoppen Kronplatz. Herfra er det flott utsikt over fjelltoppene i Dolomittene. På hotellet er det basseng og spa-muligheter.

CortinaPordoipassetHeilingenblut
Trauttmansdorff slottTrauttmansdorff slottTrauttmansdorff slott

Dag 7: Bruneck - Venezia - Værnes
På formiddagen går turen forbi Cortina og frem til Venezia. Kl. 13.45 blir det avreise med Norwegians fly til Oslo og videre frem til Værnes kl. 18.35.


8 DAYS
11.750,-

Turnr.: 41
Departure:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - München
  • Fly Venezia - Værnes
  • 7 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 7 middag
  • Inngang Trauttmansdorff slott og hage
Additions:
  • Enkeltrom: kr. 2.980,-

Sign up:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Trip calendar
40Tyrol, Zillertal
41Syd-Tyrol
42«Sommer i Tyrol», Salzkammergut, Wien og Salzburg
43Elvecruise Donau, Budapest - Wien - Passau