Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Europa
This trip has been done
Beatles Liverpool, Lake District og Yorkshire


Dag 1: Værnes / Manchester - Liverpool
Avreise fra Værnes kl. 07.50 med SAS til Oslo. Videre med SAS fra Oslo kl. 09.30 og vi lander i Manchester kl. 10.35, lokal tid. Vi tar først en tur innom Manchester kjent for sine 2 fotballbaner, Etihad Stadium og Old Trafford. Etter et opphold går turen vestover til Liverpool som ligger ved vestkysten.
Det var Beatles som gjorde byen verdenskjent på 60-tallet. På ettermiddagen før vi en guidet rundtur hvor vi får høre Beatles historie og besøke Cavern Club hvor de først opptrådte. Vi besøker også Penny Lane og andre plasser kjent gjennom deres sanger. Vi skal overnatte i 2 netter på hotel Jurys Inn som ligger i Dokkområdet. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.

Dag 2: Liverpool
På formiddagen besøkes utstillingen «The Beatles Story» som ligger i Albert Dock nær hotellet. Her kan man oppleve deres liv, kultur og musikk med kjente sanger. Ettermiddagen disponibel på egen hånd. Man kan besøke det nye «Museum of Liverpool» som også ligger i dokkområdet eller besøke byens sentrum like ved.

Dag 3: Liverpool - Lake District - Leeds
På formiddagen går turen nordover langs kysten til Lake District. Området er idag nasjonalpark og her ligger Englands høyeste punkt med 978 m.o.h. Vi tar en båttur på Englands største innsjø Windermere. På ettermiddagen fortsetter turen sør-østover gjennom Yorkshire nasjonalpark til Leeds. Byen var sentrum i Englands store ullindustri. Byen har idag store kjøpesentere med overbygde torvområder i sentrum. Her skal vi bo i 3 netter på Jurys Inn Leeds Hotel. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.

Dag 4: Leeds, utflukt
Denne dagen blir det en utflukt østover til nasjonalparken North York Moors National Park mot østkysten. Her finner vi store lyngheier og vi besøker også byen Goathland kjent som Aidensfield i TV-serien Heartbeat. På returen besøkes den gamle kurbyen Harrogate.

Dag 5: Leeds, utflukt York
Det blir en kortere utflukt til York. Byen ble grunnlagt av romerne og har mange historiske minnesmerker med ringmur og middelaldergaten The Shambles. Byen er også kjent for sin store katedral. En lokal guide viser oss rundt i byen. Vi besøker museet Jorvik Viking Centre som viser historien tilbake til vikingetiden. Ettermiddagen disponibel i Leeds hvor det blir mange muligheter for handling.

York MinistreJorvik

Dag 6: Leeds - Manchester / Værnes
På formiddagen kjører vi tilbake til Manchester flyplass og kl. 12.40 er det avreise med SAS til Oslo, ankomst kl. 15.40. Videre fra Oslo kl. 17.00 med ankomst Værnes kl. 17.55.6 DAYS
11.200,-

Turnr.: 56
Departure:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Manchester tur/retur
  • 5 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 5 middag
  • Utflukter med innganger som beskrevet
Additions:
  • Enkeltrom: kr. 2.400,-

Sign up:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Trip calendar
55Skottland med Military Tattoo i Edinburgh
56Beatles Liverpool, Lake District og Yorkshire
57Salou, Spania
58Andalucia med Granada, Sevilla og Malaga