Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Europa
This trip has been done
Lago Maggiore, Italia og blomsterøya Mainau

Grand Hotel Dino, StresaDenne turen går i påsken i midten av april. Da har våren kommet langt sør i Europa. Vi kjører først over alpene til innsjøen Lago Maggiore som ligger vest for Milano. Her bor vi i byen Stresa og har en båttur ut til øya Isola Bella. På øya ligger et slott med et fint hageanlegg og alle store trær står i full blomst. Magnolia trær med hvite og rosa store blomster er spesielt flotte.

Vi kjører tilbake gjennom alpene. Vi må kjøre tunneler da fjellpassene over alpene ikke er åpne enda. Vi kommer langs Vierwaldstättersjøen frem til Luzern og videre til Bodensjøen. På blomsterøya Mainau står alle løkblomster, tulipaner, liljer m.m. i full blomst.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går til Oslo og kl. 16.30 avreise med DFDS sin ferje til København. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Radisson Blu Hotel Fürst Leopold, DessauDag 2: København - Dessau
Frokost ombord før ankomst København kl. 09.45. Turen går til Gedser og ferje til Rostock i Tyskland . Videre forbi Berlin og frem til Dessau. Middag og overnatting på Radisson Blu Hotel Fürst Leopold.

Dag 3: Dessau - Memmingen
Vi fortsetter på tyske motorveger sørover forbi Nürnberg, München og frem til Memmingen for middag og overnatting på Braueri Hotel Hirsch.

Stresa, Lago MaggioreDag 4: Memmingen - Stresa
Vi kjører sørover og passerer grensen til Østerrike ved Bregenz. Videre til Vaduz i Liechtenstein før vi kjører over San Bernardinopasset. Vi tar en stopp i Lugano før vi ankommer Stresa ved Lago Maggiore, innsjøen som ligger både i Sveits og Italia. Her blir det overnatting i 3 netter på Grand Hotel Dino, middag på hotellet under oppholdet.

Dag 5 og 6: Stresa
Under oppholdet i Stresa blir det båttur ut til øya Isola Bella i Lago Maggiore. På øya ligger et slott med fint hageanlegg hvor alle store trær blomstrer på denne tiden. Det kan også bli en kort utflukt til byen Verbania som ligger ved sjøen. Her besøkes hagen ved Villa Taranto, hvor mange ulike løkblomster blomstrer og azalea- og rododendronbusker starter sin blomstring.

Isola Bella, Lago MaggioreIsola Bella, Lago MaggioreIsola Bella

Dag 7: Stresa - Winterthur
Vi forlater Stresa etter frokost og kjører langs Lago Maggiore til byen Locarno i Sveits. Videre gjennom St. Gotthardtunnelen og langs Vierwaldstättersjøen til et opphold i Luzern. På ettermiddagen forbi Zürich og til Winterthur for middag og overnatting på Park Hotel Winterthur.

LuzernLuzernWintherthur

Dag 8: Winterthur - Mainau - Stuttgart
Det er kort veg frem til Bodensjøen hvor vi skal besøke blomsterøya Mainau som ligger i Tyskland. I 1932 ble greve Lennart Bernadotte eier av øya og slottet, og det er idag en stiftelse som står bak driften. Mainau er idag Bodensjøens største turistattraksjon og har over 2 millioner besøkende årlig. På våren står alle løkblomster, tulipaner og liljer i full blomst. På ettermiddagen kjører vi gjennom Schwarzwald frem til Stuttgart for middag og overnatting på Maritim Hotel Stuttgart.

MainauMainauMainau

Dag 9: Stuttgart - Hildesheim
Vi fortsetter nordover forbi Würzburg, Fulda og frem til Hildesheim. Middag og overnatting på Novotel Hildesheim som ligger i sentrum.

Color FantasyDag 10: Hildesheim - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel og kl. 14.00 er det avreise med Color Lines ferje til Oslo. Lunsjbuffet ombord like etter avgang. Underholdning, musikk, dans og hygge utover kvelden. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 11: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Gudbrandsdalen. Opphold på Dombås og retur til Trøndelag på kvelden.


11 DAYS
12.980,-

Turnr.: 47
Departure:
Påstigningsalternativ: 2

Prisen inkluderer:
 • DFDS Oslo - København
 • Color Line Kiel - Oslo
 • 8 hotellovernattinger
 • 10 frokost
 • 1 lunsj
 • 8 middag
 • Båttur Isola Bella
 • Inngang Mainau
Additions:
 • Enkeltrom: kr. 2.750,-
 • Singellugar tur/retur: kr. 900,-
 • Utvendig lugar t/r: kr. 300,- p.p.

Sign up:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Trip calendar
46Rimini «Trekkspilltur»
47Lago Maggiore, Italia og blomsterøya Mainau
48Lago Maggiore, Piemonte og Cinque Terre
49Toscana og Roma