Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
''Tema''
Denne turen har gått
Lindesnes Trekkspillklubb
Kiel


Lindesnes Trekkspillklubb
Lindesnes Trekkspillklubb og Risdal Touring inviterer til gode og stemningsfulle opplevelser ombord i fantastiske MS Color Fantasy - på et 2-døgns cruise til Kiel fra Oslo! 2 døgn fullspekket med god mat, hyggelig atmosfære og trekkspillmusikk. Ombord blir det ettermiddagsshow med Lindesnes Trekkspillklubb - og de varter opp med god og variert musikk utover kvelden så alle kan få prøvd dansefoten!

Dag 1: Trøndelag - Brumunddal
Bussen starter fra Steinkjer jernbanestasjon kl. 08.15, Røra v/kroa kl. 08.30, Verdal jernbanestasjon kl. 08.45, Levanger jernbanestasjon kl. 09.00, Stjørdal v/Esso kl. 09.45, Trondheim sentralstasjon kl. 10.50 og har påstigning sørover Gudbrandsdalen. Første matstopp blir på Dombås, ca kl 14.00. På ettermiddagen/kvelden ankomst for middag og overnatting på Wood Hotel.
Lindesnes TrekkspillklubbDag 2: Brumunddal - Oslo / Kiel
Vi starter dagen med en god frokost på hotellet før vi setter oss i bussen og kjører mot hovedstaden. Vi ankommer Oslo i god tid før Color Line har avgang kl 14.00. Vi får tildelt lugarer og vi anbefaler å starte oppholdet ombord i Observation Lounge, helt øverst og med fantastisk utsikt under seilingen ut Oslofjorden. Kl 15.30 er det klart for show med Lindesnes Trekkspillklubb i Show Lounge - før det er klart for felles middag i buffètrestauranten. Det er inkludert 1 fri drikke-enhet til måltidet. Vi anbefaler gjerne også å få med seg showet som skipets egen besetning setter opp kl 19.00 og kl 21.00 - og etterpå er det klart for dans med trekkspillklubben! Variert og god dansemusikk, og vi tør love topp stemning.
Dag 3: Kiel
Dagen starter med deilig frokostbuffèt ombord før vi kommer til Kiel kl 10.00. Vi har nå 4 timer som vi kan bruke i land - bare husk å ta med boardingkort og pass, så kommer du ombord igjen! Kl.14.00 seiler skipet ut fra Kiel igjen - og vi får rikelig anledning til å kose oss ombord igjen. Show og underholdning blir det også nå ombord - og vi har også på returen inkludert buffètbordet med 1 drikke-enhet til våre gjester. I kveld igjen blir det mulighet for dans til toner fra Lindesnes Trekkspillklubb.
Dag 4: Oslo - Trøndelag
Vi våkner under innseilingen til Oslo - og nyter også i dag en god frokost ombord før skipet klapper til kai allerede kl 10.00. Straks etter ilandstigning fortsetter vi i våre behagelige turbusser mot mer hjemlige trakter. Utpå kvelden er vi hjemme igjen, med mange nye minner! En artig tur på en tid av året når der kanskje ikke skjer all verdens annet av aktiviteter og sosialt felleskap.4 DAGER
6.485,-

Turnr.: v01
Avreise:

Prisen inkluderer:
 • Bussreisen
 • 1 hotellovernatting
 • 1 middag på hotellet
 • 3 frokost
 • 2 buffet m/1 drikke pr.person pr.buffet ombord
 • Color Line Oslo - Kiel t/r m/innvendig dobbeltlugar
 • Billett til show med Lindesnes Trekkspillklubb ombord
 • Inngang til dans med musikk fra trekkspillklubben begge kvelder
Tillegg:
 • Enkeltrom på hotell: kr. 400,-
 • Innv. 3-stjerners singellugar t/r: kr. 300,-
 • 3-stjerners mot promenade: kr. 250,- p.p.
 • 3-stjerners utv.dbl.lugar t/r:kr. 600,- p.p.
 • 4-stjerners utv.dbl.lugar t/r :kr. 1.750,- p.p.
Kjøres i samarbeid med:
Risdal Touring
Lindesnes Trekkspillklubb

Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Vinter
Tema
 » Dans og musikk
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Tyskland

''Tema''