Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Julemarked
Denne turen har gått
Braunschweig og Goslar, julemarked

BraunschweigBraunschweig er en by med ca. 250 000 innbyggere like øst for Hannover. Byen har fint sentrum med mange bindingsverkshus. Vi bor i 3 netter i Braunschweig. Vi har en utflukt til byen Goslar som ligger i Harzområdet. Vi benytter Color Lines ferjer mellom Oslo og Kiel tur/retur.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag på natt og tidlig på morgenen. Turen går sørover Østerdalen til Alvdal hvor det blir frokost. Videre til Oslo og avreise med Color Lines ferje til Kiel kl. 14.00. Lunsj og overnatting i innvendig dobbeltlugar
Dag 2: Kiel - Braunschweig
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Vi kjører sørover forbi Hamburg og Hannover og ankommer Braunschweig i god tid på ettermiddagen. Her blir det overnatting i 3 netter på Steigenberger Parkhotell Braunschweig som ligger i sørdelen av sentrum. Middag på hotellet under oppholdet.
Dag 3: Braunschweig
Dagen er disponibel i Braunschweig. Byen var en Hansaby fra 1200- til 1600-tallet og var den byen med størst samling av bindingsverkshus. Mange ble ødelagt under 2.verdenskrig men sentrum er bygd opp igjen. Julemarkedet foregår i den eldre bydelen og dateres tilbake til år 1505. På julemarkedet serveres også en spesiell gluhwein med maltekstrakt.
Dag 4: Braunschweig, utflukt Goslar
Det blir en utflukt til byen Goslar (ca. 45 000 innbyggere) som ligger like sør for Braunschweig på nordsiden av fjellområdet Harz. Det har vært sølvgruvedrift ved byen og den har vært en viktig plass i den tysk-romerske riket. Bykjernen og sølvgruvene er med på UNESCOS verdensarvliste. Julemarkedet finner sted på byens markedsplass.
Dag 5: Braunschweig - Kiel / Oslo
Avreise fra Braunschweig etter frokost. Vi kjører frem til Kiel hvor Color Lines ferje har avgang kl. 14.00. Ombord nyter vi det store julebordet. Taxfreebutikker, musikk, dans og hygge utover kvelden. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 6: Oslo - Trøndelag
Frokost på ferja før ankomst Oslo kl. 10.00. Vi tar en kort stopp på Myklegard i Løten og dagens middag spiser vi på Taverna Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.6 DAGER
9.260,-

Turnr.: 72
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 6 frokost
  • 1 lunsj
  • 4 middag
  • 1 julebord
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 1.250,-
  • Singellugar tur/retur: k. 1.070,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 600,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Jul
Tema
 » Julemarked
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Tyskland