Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Julemarked
Hildesheim, julemarked

Hildesheim er en mindre by like sør for Hannover. Byen har mange bindingsverkshus rundt byens torg og her foregår det årlige julemarkedet. Vi bor meget sentralt ved torget. Vi benytter Color Lines ferjer Oslo - Kiel tur/retur.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag på natt og tidlig på morgenen. Turen går sørover Østerdalen til Alvdal hvor det blir frokost. Videre til Oslo og avreise med Color Lines ferje til Kiel kl. 14.00. Lunsj og overnatting i innvendig dobbeltlugar

Dag 2: Kiel - Hildesheim
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Vi kjører sørover forbi Hamburg og Hannover og ankommer Hildesheim i god tid på ettermiddagen. Her blir det overnatting i 3 netter på Van der Valk Hotel Hildesheim som ligger ved torget i byen. Middag på hotellet under oppholdet.

Dag 3 - 4: Hildesheim
Dagene er til egen disposisjon. Gode muligheter for handling i byens mange mindre forretninger og større varehus i sentrum. Under julemarkedet er det mange boder på torget hvor de selger gaveartikler, håndverksarbeider og julepynt. Det er også muligheter for å kjøpe god lokal mat og drikke på dagen.

Van der Valk, Hildesheim

Dag 5: Hildesheim - Kiel / Oslo
Avreise fra Hildesheim etter frokost. Vi kjører frem til Kiel hvor Color Lines ferje har avgang kl. 14.00. Ombord nyter vi det store julebordet. Taxfreebutikker, musikk, dans og hygge utover kvelden. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.

Dag 6: Oslo - Trøndelag
Frokost på ferja før ankomst Oslo kl. 10.00. Vi tar en kort stopp på Myklegard i Løten og dagens middag spiser vi på Taverna Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.
6 DAGER
8.450,-

Turnr.: 61
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 6 frokost
  • 1 lunsj
  • 4 middag
  • 1 julebord
  • Color Line Oslo - Kiel tur/retur
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 880,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 1.120,-
  • Utvendig lugar tur/retur: kr. 550,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Jul
 » 2022
Tema
 » Handling
 » Julemarked
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Mellom/Vest Europa
 »  » Tyskland