Du finner også sidene med ssl : https://www.brustadbuss.no/
Julemarked
Denne turen har gått
Julemarked Røros
Hovedgata RørosVerdensarven Røros danner den perfekte rammen for et utendørs julemarked. På tolvte året arrangeres julemarked og igjen vil Røros sine sjarmerende handlegater fylles med trivelige markedsboder, julemat og tradisjonsrike førjulsakativiteter. Foruten trivelig julehandel i gater og butikker kan man delta på hest- og sledetur, julesang, nisser i gatene og ulike aktiviteter for små og store. Vi bor på Røros hotell under oppholdet. Middag og frokost på hotellet.

Dag 1: Steinkjer - Røros
Avreise fra Steinkjer på morgenen. Turen går om Trondheim og oppover Gauldalen med ankomst Røros ca.kl. 12.00. På søndag er julemarkedet åpent til kl. 16.00. Etterpå blir det innsjekk på Røros hotell som ligger med flott utsyn utover byen. Hotellet har stor velværeavdeling med svømmebasseng m.m.
Middag på hotellet på kvelden.

Hest og slede

Dag 2: Røros - Steinkjer
Frokost på hotellet. Dagen disponibel på egen hånd. Julemarkedet åpner kl. 11.00. Avreise fra Røros ca.kl. 16.00 og retur til Trondheim ca.kl. 18.30 og Steinkjer ca.kl. 20.30.Offisiell reklamefilm for Julemarked Røros. Produsert av Svein Eggan for Destinasjon Røros:


Julen 2016 på Røros:2 DAGER
2.335,-

Turnr.: 27
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Busstransport tur/retur Røros
  • 1 hotellovernatting
  • 1 middag
  • 1 frokost
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 400,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

julemarkedroros.no


Søk med kategori
Periode
 » Jul
Tema
 » Historie
 » Handling
 » Julemarked
 » Mat og drikke
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge
 »  » Midt-Norge