Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Europa
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Sveits - Italia, Luzern - Lago Maggiore, Glacier Express

Vierwaldstättersjøen sett ifra Pilatus
Denne turen går til alpene. Vi reiser med Color Line fra Oslo til Kiel og får først et opphold i Luzern. På turen til Italia reiser vi en etappe Glacier Express. Vi kjører til Lago Maggiore i Italia hvor det blir opphold i Stresa. Retur med fly fra Milano via Oslo til Værnes.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Tidlige avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje fra Oslo til Kiel. Middag og overnatting i lugar med vindu.
Dag 2: Kiel - Weinheim
Frokost ombord før ankomst Kiel kl. 10.00. Turen går på fine tyske motorveger forbi Kassel, Frankfurt og frem til Weinheim for overnatting på NH Hotel.
Dag 3: Weinheim - Luzern
Vi fortsetter sørover og grensen til Sveits passeres ved Basel. Vi kjører frem til Luzern ved Vierwaldstättersjøen hvor vi skal overnatte i 2 netter på Hotel Ibis Style Luzern City. Byen ligger fint til ved sjøen.
Dag 4: Luzern, utflukt Vierwaldstättersjøen
På formiddagen tar vi en båttur på sjøen. Den er omgitt av fint alpelandskap.
VierwaldstättersjøenLuzern
Glacier ExpressDag 5: Luzern - Stresa
Vi kjører langs Vierwaldstättersjøen og videre opp til Andermatt. Herfra tar vi Glacier Express frem til Chur. Herfra fortsetter vi med bussen over San Bernardinopasset og til Lago Maggiore i Italia. Vi kjører langs sjøen frem til Stresa. Her skal vi bo i 3 netter på Zacchera Hotels.
Dag 6: Stresa, båtutflukt
Vi tar en kort båttur med besøk på en av de Borromeiske øyer, Isola Bella. På øya finnes flere fine byggverker og parkanlegg. Man kan også ta en gondolbane opp på en nærliggende topp med flott utsikt mot Alpene og utover Posletta.
Isola BellaIsola BellaGrand Hotel Dino
Dag 7: Stresa
Dagen tilbringes iro i Stresa. Hotellet ligger ved innsjøen og har ute- og inndørsbasseng og velværesenter.
Dag 8: Stresa - Alba
Vi fortsetter over Posletta frem til Piemonteområdet. Vi skal bo på Hotel Calissano som ligger sentralt i byen Alba. Byen er omgitt av bugnende vinlandskap og herfra kommer bl.a. vinene Barbaresco og Barolo.
Dag 9: Alba - Nice / Værnes
På formiddagen kjører vi ned til Middelhavet og langs den italienske riviera mot Nice i Frankrike. Kl. 14.00 avreise med Norwegians direktefly til Værnes hvor vi lander kl. 17.10.



9 DAGER
11.680,-

Turnr.: 42
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 1

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 9 frokost
  • 8 middag
  • Color Line Oslo - Kiel
  • Norwegian Nice - Værnes
  • Båttur og Glacierexpress
Tillegg:
  • Enkeltrom kr. 2.160,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700