Du finner også sidene kryptert med SSL : https://www.brustadbuss.no/
Rundreiser
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Toscana, Firenze og San Remo, blomsterrivieraen

På denne turen har vi først et opphold i Toscana. Her besøkes Firenze og vi prøvesmaker på vin i området. Etterpå kjører vi langs den italienske rivieraen til San Remo på «blomsterrivieraen». Vi benytter fly sørover til Milano via Oslo, mens tilbaketuren går med Norwegians direktefly fra Nice til Værnes.
Dag 1: Værnes - Milano - Montecatini Terme
Avreise med SAS fra Værnes til Oslo på morgenen og videre til Milano på formiddagen. Herfra blir det buss over Posletta til byen Parma og videre over fjellkjeden Appenninene til Toscana og Montecatini Terme litt vest for Firenze. Her blir det overnatting i 3 netter på Hotel Parma e Oriente.
Duomo, FirenzeDag 2: Utflukt Firenze
Denne dagen blir det en heldagsutflukt til Firenze. På formiddagen vil en lokal guide vise oss hovedseverdighetene hvor den imponerende kirke Duomo og brua Ponte Vecchio over Arnoelva er de meste kjente. Det blir også tid på egen hånd for retur til hotellet på ettermiddagen.
Piazzo del Campo, Siena (foto: WikiCommons G.dallorto - GNU)Dag 3: Utflukt Siena og Greve
Vi tar en utflukt til Chiantiområdet sør for Firenze. Vi kjører gjennom frodig landskap til Siena. Det blir et opphold i denne middelalderbyen som er kjent for sitt store torv hvor det holdes hesteveddeløp. Videre til Greve i Chianti. Her besøkes vingården Fattoria Castello di Valpaia. Her får vi smake på den kjente vinen Chianti Classico og vi spiser lunsj før retur til hotellet.
San Remo (foto: WikiCommons Hans1967 - GNU)Dag 4: Montecatini Terme - San Remo
Vi kjører vestover og tar et opphold i Pisa og ser på det kjente skjeve tårn. Videre langs middelhavskysten mot Genova og videre vestover langs den italienske rivieraen som her kalles blomsterrivieraen. Vi passerer flere ferieplasser før vi ankommer den største byen langs rivieraen, San Remo. Her skal vi bo på sentralt hotell i 3 netter.
Dag 5 - 6: San Remo
Her kan vi nyte fine dager ved stranden. Det er også gode muligheter for handling. En dag tar vi en båttur langs rivieraen mot den franske grense.
Dag 7: San Remo - Nice - Værnes
Fra San Remo er det kort veg til Frankrike og Nice. Herfra flyr vi med Norwegians direktefly til Værnes på ettermiddagen.



7 DAGER
11.700,-

Turnr.: 50
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 6 hotellovernattinger
  • 6 frokost
  • 6 middag
  • Fly Værnes - Milano via Oslo
  • Fly Nice - Værnes
  • Lokal guide Firenze
  • Vinprøving
  • Båttur
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 2.400,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700