Rundreiser
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Tallinn - Riga - Vilnius

Bussturen:
På turen benyttes helturistbuss, utstyrt med toalett, aircondition, minikjøkken hvor det serveres kaffe m.m. uten ekstra kostnad. Små klaffebord på stolryggene og fra kjøleboks selges mineralvann. Under turen vil det bli regelmessig stopp for bespisning og røykepauser.
Ferjene:
Under reisen benyttes Tallinks ferjer Stockholm - Riga og Tallinn - Stockholm. Nødvendig utstyr som trengs ombord, medtas i håndbagasje.
Valuta:
Det vil være nødvendig å veksle inn noe svenske kroner på forhånd for bespisning under reisen. I Estland benyttes Euro. I Latvia og Litauen veksles det til landets valuta når man kommer dit. Den valutaen som er mest kurrant å veksle er Euro (anbefaler små sedler).
Videre kan ulike kredittkort benyttes spesielt ved større innkjøp og for uttak av kontanter.
Pass: HUSK GYLDIG PASS!
PassGyldig pass MÅ medtas. Passet må være gyldig i 6 måneder etter hjemkomst. Legg ikke passet i koffert eller lignende, men i eventuell håndbagasje så det er lett tilgjengelig.
Reiseforsikring:
Europeiske reiseforsikringDet er nødvendig med reiseforsikring på turen. Dersom De ønsker kombinert reiseforsikring, kan dette ordnes av oss gjennom Europeiske reiseforsikring.



9 DAGER
8.860,-

Turnr.: 54
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 6 hotellovernattinger
  • 8 frokost
  • 9 middag
  • Tallink Stockholm - Riga og Tallinn - Stockholm
  • Lokale guider i Tallinn, Riga og Vilnius
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 1.800,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700