Julemarked
Denne turen har gått
København, Julemarked Tivoli

Det store julemarkedet i Tivoli åpner i midten av november. Disse 4-dagers turene i november og desember har blitt svært populære. Vi har to fine nattseilinger med DFDSs store ferje «Crown Seaways» eller «Pearl Seaways» mellom Oslo og København tur/retur. Vi har to hele dager disponible i København eller nærliggende områder. Dette gir tid til handling eller andre opplevelser København har å by på. Overnatting i København på sentralt hotell.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Opphold på Taverna Alvdal på formiddagen. Turen fortsetter til Oslo og avreise med DFDS's store ferje kl. 16.30. Taxfreebutikker, musikk, dans og hygge i salongene utover kvelden. Overnatting i dobbeltlugar.
Dag 2: København
Ankomst København kl. 09.45. I Tivoli kan man komme i god julestemning med det store julemarkedet, både på dagen og utover ettermiddagen/kvelden. Overnatting på Comfort Hotel Vesterbro like ved Tivoli.
«Strøget»
KøbenhavnDag 3: København / Oslo
Frokost på hotellet. Dagen disponibel i byen. Muligheter for handling i København's kjente gågate «Strøget» eller oppleve andre ting København har å by på. Avreise fra København kl. 16.30. Overnatting i dobbeltlugar. Om kvelden nyter vi båtens julebord.
Dag 4: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 09.45. Turen går nordover Østerdalen til opphold på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddagen/kvelden.
bar


4 DAGER
3.480,-

Turnr.: 59
Avganger:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • 1 hotellovernatting
  • 2 frokost
  • 1 julebord
  • DFDS Oslo - København tur/retur
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 650,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 800,-
  • Lugar med vindu t/r: kr. 400,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 47

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Tema
 » Handling
 » Julemarked
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
 »  » DFDS Oslo - København
Reisemål
 » Norden
 »  » Danmark