Norden
Denne turen har gått
Åland - Helsingfors
Kobba Klintar, ÅlandDenne turen går til Åland og hovedstaden Helsingfors. Vi får rundtur med lokale guide. Vi benytter Viking Lines store ferjer mellom Åland, Helsingfors og Stockholm på reisen.
Dag 1: Trøndelag - Gävle
Start fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover om Røros, Vauldalen, gjennom Funäsdalen, forbi Sveg og frem til Gävle for middag og overnatting på Clarion Hotel Winn.
Dag 2: Gävle - Stockholm - Åland
På formiddagen fortsetter vi forbi Uppsala og frem til Stockholm. På ettermiddagen Viking Lines ferje til MariehamnÅland. Vi spiser middag ombord før ankomst Åland sent på kvelden. Vi går iland og overnatting på hotell i Mariehamn.
Dag 3: Åland - Helsingfors
På formiddagen tar vi en rundtur med lokal guide og vi får se øygruppen og dens severdigheter. Vi spiser dagens middag utenfor Mariehamn. Sent på kvelden går vi ombord på Viking Lines store ferje som kommer fra Stockholm på veg til Helsingfors. Overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Parlamentet, ÅlandMariehamn, ÅlandVästerhamnen, Åland
HelsingforsDag 4: Helsingfors
Frokost ombord før ankomst Helsingfors på morgenen. En lokal guide vil vise oss byens severdigheter. Vi får se Salutorget, Tempelkirken som er nedsprengt i fjellet, Sibeliusmonumentet, passerer Finlandiahuset, den nye operaen, Senatstorget, Domkirken m.m. Overnatting på sentralt hotell i Helsingfors.
Tempelkirken, HelsingforsHelsingforsSibeliusmonumentet
Dag 5: Helsingfors - Åbo / Stockholm
Formiddag disponibel i Helsingfors før vi kjører til Åbo. Kl. 20.15 avreise med Viking Lines ferje til Stockholm. Middag ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Dag 6: Stockholm - Trøndelag
Tidlig ankomst til Stockholm. Vi kjører til Gävle og spiser frokost. Videre mot Sveg og Funäsdalen. Grensa til Norge passeres ved Vauldalen og turens siste middag inntas på Røros. Retur til Trondheim og Steinkjer på kvelden.


6 DAGER
8.690,-

Turnr.: 25
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 6 middag
  • Viking Line Stockholm-Mariehamn, Mariehamn-Helsingfors, Åbo-Stockholm
  • Lokal guide i Helsingfors og på Åland
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell : kr. 1.920,-
  • Singellugar tur/retur: kr. 940,-
  • Lugar med vindu: kr. 600,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 17

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Tema
 » Natur
 » Handling
Reisemåte
 » Buss
 » Nattferje
Reisemål
 » Norden
 »  » Sverige
 »  » Finland