''Tema''
Denne turen har gått
Holland, blomstringstur og cruise RCCL
På denne turen som går midt i april kjører vi buss sørover til Holland. Vi får tid til å se på all blomsterprakten i tillegg til andre turistattraksjoner inkl. Amsterdam. I Amsterdam går vi ombord i RCCLs store cruiseskip "Jewels of the Seas". Det blir et 4-dagers cruise tilbake til Oslo.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Tidlig avreise fra Trøndelag. Frokost på Alvdal og kl.17.00 avreise med DFDS's ferje til København. Middag ombord og overnatting i utvendige lugarer.
Dag 2: København - Ankum
Frokost ombord før ankomst København kl.09.30. Turen går til Rødby og ferje til Puttgarden i Tyskland. Videre forbi Hamburg, Bremen og frem til Ankum for overnatting på Ankum See og Sporthotell.
Dag 3: Ankum - Amsterdam
Kjører vestover mot Nederland og Hengelo. Videre forbi Utrecht og Den Haag. På ettermiddagen besøkes "Panorama Mesdag" og etterpå porselensfabrikken "Blue Delft" i Delft. Det blir overnatting i 2 netter på hotell Tulip Inn Amsterdam City West.
Dag 4: Amsterdam, utflukt Keukenhof
Denne dagen besøkes blomsterparken Keukenhof i Lisse. Her blomstrer tusenvis av løkblomster, trær og busker. Vi kjører en rundtur ut mot havet hvor vi finner de største blomsterløkåkrene. De står vanligvis i fargerik flor.
Dag 5: Amsterdam - RCCL cruise
Vi tilbringer dagen i Amsterdam. Det blir en båttur på de mange kanalene og besøk på et diamantsliperi. På ettermiddagen går vi ombord i RCCL's store cruiseskip "Jewel's of the Seas". Vi skal være ombord i 4 netter før ankomst Oslo. Det inngår fullpensjon, frokost, lunsj og middag, underholdning, musikk og ulike aktiviteter ombord.
Etter at vi har fått tildelt være lugarer møtes vi til felles middag ombord. Dere kan velge mellom innvendige lugarer, lugarer med vindu og lugarer med balkong.
Dag 6: Ombord
Vi nyter livet ombord i sjøen hele dagen.
Dag 7: Ombord, København
Vi anløper København på morgenen og blir liggende i København hele dagen. Muligheter for en byrundtur eller tid til handling m.m. Skipet ligger i København over natten.
Dag 8: København - Oslo
Vi forlater København på formiddagen og setter kursen mot Oslo.
Dag 9: Oslo - Trøndelag
Vi spiser frokost ombord før vi går iland i Oslo på morgenen. Turens siste middag inntas på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.


9 DAGER
8.570,-

Turnr.: 43
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 9 frokost
  • 3 lunsj
  • 9 middag
  • DFDS Oslo-København med utvendig lugar
  • RCCL cruise med innvendig lugar
Tillegg:
  • RCCL, lugar med vindu: kr. 470,- per person
  • RCCL, lugar med balkong: kr. 1.160,- per person
  • Enkeltrom hotell kr. 1.100,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700