Kortturer
Denne turen har gått
Riga, fly tur/retur

FrihetsmonumentetRiga er hovedstaden i Latvia og den største byen i Baltikum med ca. 700.000 innbyggere. Byen ligger i Rigabukten ved munningen av elva Daugava. Gamlebyen er godt bevart og har mange bygninger fra middelalderen. Byen er sentrum for kultur og finans i Baltikum. Vi ligger iro i 3 netter på hotell i sentrum. På denne turen benyttes Norwegians direktefly mellom Værnes og Riga begge veger.

Dag 1: Værnes - Riga
Kl. 11.25 avreise med Norwegians fly fra Værnes med ankomst Riga kl. 14.05. Busstransfer fra flyplassen til hotell Tallink Riga i sentrum. Middag på hotellet på kvelden.

Dag 2 - 3: Riga
Man har 2 hele dager disponible i Riga. Det blir en byrundtur med lokal norsktalende guide. Det blir først en tur med buss for å se ulike bydeler før turen avsluttes til fots i gamlebyen. Den står også på UNESCO's verdensarvliste. Sentralt i gamlebyen står den store domkirken, påbegynt i år 1211. Byen har flere mindre torg og mange flotte bygninger. For de som har lyst til å handle finnes mange forretninger i tillegg til et meget stort marked ved jernbanestasjonen.

Dag 4: Riga - Værnes
Formiddagen disponibel før det blir buss til flyplassen. Kl. 14.40 er det avreise med Norwegians direktefly og man lander på Værnes kl. 15.25.

FrihetsmonumentetHouse of Black heads, Riga
Riga
4 DAGER
4.820,-

Turnr.: 6b
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Riga tur/retur
  • 3 hotellovernattinger
  • 3 frokost
  • 1 middag
  • Lokalguide
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 600,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Tema
 » Historie
 » Handling
Reisemåte
 » Fly
 »  » Fly tur/retur
Reisemål
 » Øst Europa
 »  » Latvia