Kortturer
Denne turen har gått
Minicruise med Color Line

I høst kjører vi 3-dagers minicruise med Color Lines flotte cruiseferjer «Color Fantasy» og «Color Magic». Båten seiler strekningen Oslo - Kiel tur/retur kun med gjester som går ombord i Oslo og det blir ikke anledning til å gå iland i Kiel. Pga. dette trenger ingen som reiser på disse cruisene å gå i karantene etterpå. Skipene har innført gode smittevernstiltak for å sikre sine gjester og ansatte. Bli med på 2 innholdsrike cruisedager til havs med god mat, taxfree-shopping, musikk og underholdning. Da billett til showet ombord må forhåndsbestilles inngår dette på returen Kiel - Oslo.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / Kiel
Avreise fra Trøndelag meget tidlig på morgenen. Turen går sørover Østerdalen til opphold på Alvdal. Videre til Oslo og avreise med Color Lines ferje kl. 14.00. Muligheter for koldtbord ombord kl.17.00. Taxfree-butikker, hygge i salongene, underholdning, musikk og dans til orkester utover kvelden. Overnatting i dobbeltlugar med dusj og wc.
Dag 2: Kiel
Ankomst Kiel kl. 11.00. Landligge i 2 timer, før retur mot Oslo kl. 13.00. Samme lugar ombord som på reisen til Kiel.
Dag 3: Oslo - Trøndelag
Ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Østerdalen til opphold på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden. Trondheim ca.kl. 19.00, Levanger ca.kl. 20.30 og Steinkjer ca.kl. 21.30.



3 DAGER
fra 1.490,-

Turnr.: 1h
Avganger:

Prisen inkluderer:
  • Minicruise
  • Buss Trøndelag - Oslo t/r
Tillegg:
  • Singellugar : kr. 300,-
  • 3-stjerners lugar med vindu: kr. 350,- p.p.
  • Koldtbord m/1 drikke: kr. 400,- p.p.
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Periode
 » Høst
Tema
 » Handling
 » Dans og musikk
Reisemåte
 » Nattferje
 »  » Color Line Oslo - Kiel
Reisemål
 » Norge