''Tema''
Denne turen har gått
Lindesnes Trekkspillklubb på Chat Noir, Oslo
Lindesnes TrekkspillklubbGode gamle slagere som «Hvalfangervalsen», «Vigelandsvalsen» og «Sommernatt i Froland» står på programmet når Trekkspillklubben spiller opp og lager show i selveste Chat Noir i Oslo. Lindesnes Trekkspillklubb ble startet i 1990 og har iløpet av disse årene holdt 2900 show, gitt ut 250 musikkvideoer og 17 cd plater. Klubben har spilt i 11 land, deriblant i 31 delstater i USA og i de største norske konserthus, som f.eks. Den Norske Opera og Ballett, Kilden, Grieghallen, Stavanger Konserthus og Olavshallen i Trondheim, Gøteborgsoperan i Sverige og Tinghallen i Viborg i Danmark. Det blir også tid til å utforske vår flotte hovedstad og det den har å by på under oppholdet. HER BLIR DET LIV!

Dag 1: Trøndelag - Oslo
Bussen starter fra Steinkjer jernbanestasjon og kjører så E6 sørover med påstigning på Røra, Verdal, Levanger, Stjørdal, Trondheim og videre påstigning sørover Gudbrandsdalen. Første matstopp blir på Dombås, ca kl 14.30. På ettermiddagen/kvelden ankomst Oslo og overnatting i 2 netter på Radisson Blu Hotel Plaza. Sentralt beliggende og med kort gangavstand til det aller meste i Oslo.

Dag 2: Oslo
Formiddagen er til fri benyttelse. Etter en deilig frokost på hotellet er det bare å kose seg i hovedstaden med shopping og sightseeing. Vi kan anbefale å kjøpe billett til hop on hopp off bussene som tar Dere rundt på alle kjente steder i byen. Showet i Chat Noir starter kl 18.00 og vi er der i god tid før start. Etter et forrykende show blir det middag på hotellet. Etter middagen spiller Lindesnes Trekkspillklubb opp til dans i den flotte Sonia Heniesalen på hotellet.

Dag 3: Oslo - Trøndelag
Vi koser oss med deilig frokost på hotellet, før vi setter kursen nordover igjen. Ankomst Trøndelag på ettermiddagen/kvelden, Trondheim ca.kl.19.00 og videre innover etterhvert. Mange minner rikere - takk for turen!

Radisson Blu Hotel PlazaAker BryggeKarl Johan
Chat Noir3 DAGER
4.550,-

Turnr.: t03
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 2 overnattinger på hotell
  • 2 frokoster
  • 1 middag på hotellet
  • Billett til showet på Chat Noir
  • Dans på hotellet på lørdagskvelden
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 990,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Dans og musikk
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge
 »  » Sør-Norge