Norden
Denne turen har gått
Höga Kusten
Höga KustenHöga kusten er kyst- og havområdet mellom Sundsvall og Umeå på Sveriges kyst mot Botnviken. Skjærgården har over 5 600 øyer og et særpreget landskap med høye klipper. Vi tar en båttur ut til Ullvön. Vi bor i 3 netter i Sundsvall.

Dag 1: Trøndelag - Sundsvall
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Vi kjører frem til Åre hvor det blir et besøk på Åre Chokladfabrik. Vi fortsetter mot Østersund og det blir opphold i Krokom med muligheter for bespisning. På ettermiddagen blir det besøk på Jämtlands bryggeri som ligger i Pilgrimstad. Dette mikrobryggeriet er kjent som en en av Sveriges beste og vi får omvisning og prøvesmaking. Ankommer Sundsvall på ettermiddagen Her blir det overnatting i 3 netter på First Hotel som ligger sentralt. Middag på hotellet på kvelden.

Dag 2: Sundsvall, utflukt Höga Kusten
Denne dagen blir det en heldagsutflukt til Höga Kusten som ligger ca. 1 times kjøretur nord for Sundsvall. Området er et kyst- og havsområde som ble et Verdensarvområde i 2003. Det har et spesielt landskap pga. stor landheving etter siste istid. Vi passerer Höga Kusten broen når vi kjører inn i området. Det blir en båttur ut til Ulvön og vi spiser lunsj på Ulvö Hotel. Her får vi servert en skjærgårdsbuffet.
Retur til hotellet på sen ettermiddag og middag på hotellet.

UlvönUlvöhamnUlvö Hotel

SundsvallDag 3: Sundsvall
Denne dagen blir det en kort utflukt utenfor Sundsvall. Resten av dagen er disponibel i sentrum og det er mange muligheter for handling. Middag på hotellet om kvelden.

Dag 4: Sundsvall - Trøndelag
Avreise fra Sundsvall etter frokost. Det blir et opphold i Østersund før vi fortsetter til Åre. Middag på Bergstugan ved Fröa Gruva mellom Huså og Åre Bjørnen. Retur til Trøndelag på sen ettermiddag.4 DAGER
5.360,-

Turnr.: 21
Avreise:
Påstigningsalternativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernatting i dobbeltrom
  • 3 frokost
  • 1 lunsj
  • 4 middag
  • Båttur på Ullvön på Höga Kusten
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 1.050,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Søk med kategori
Periode
 » Sommer
Tema
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norden
 »  » Sverige