Fly tur/retur
Denne turen har gått
Almuñécar, fly tur/retur

Almuñécar

Dag 1: Trøndelag - Almuñécar
Avreise fra Værnes kl. 12.00 med Norwegians direktefly til Malaga kl. 16.30. Herfra er det 1 times busstur frem til Almuñécar øst for Malaga. Her skal vi bo i 14 netter på Hotel Helios. Frokost, lunsj og middag på hotellet.

Dag 2 - 11: Almuñécar
Under oppholdet kan vi slappe av med bading og soling, muligheter for handling og kveldsopplevelser med Flamencodans. Flamenco er en viktig uttrykksmåte for det Andalusiske folk. Kombinasjon av gitarspill, sang og den mektige dansen blir holdt i hevd på grunn av mange festivaler og årlige arrangement.

- Utflukt Granada
En dag under oppholdet tar vi en utflukt til Granada. Vi passerer mektig natur gjennom fjellkjeden Sierra Nevada som ligger langs kysten. Granada ble grunnlagt år 400 f.Kr. og var hovedstad i det mauriske riket fra 711 til 1492. Byens arkitektur bærer preg av dette i dag. Vi besøker Alhambra, sultanens residens som består av festningen Alcazaba og palasset Alcazar. Inntil området ligger også sommerresidensen for kongen av Granada. Her er det vakre haver med springvann og kanaler.

AlhambraGranadaAlhambra

- Utflukt Gibraltar
Man kan også ta en dagsutflukt til Gibraltar, britenes lille klippe på Spanias sørspiss mot Gibraltarstredet. På turen passeres mange kjente feriebyer langs Middelhavskysten.

GibraltarEuropapunktet, Gibraltar

Dag 12: Almuñécar - Malaga - Værnes
På formiddagen kjører vi frem til flyplassen i Malaga. Kl. 14.40 tar vi Norwegians direktefly som lander på Værnes kl. 18.55.
12 DAGER

Turnr.: 43c
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Malaga tur/retur
  • 11 hotellovernattinger
  • 11 frokost
  • 11 lunsj
  • 11 middag
Tillegg:
  • Inngang Alhambra, kr. 400,- p.p.
  • Minibuss Gibraltar, kr. 250,- p.p.
  • Enkeltrom hotell, kr.
NB! På grunn av forhåndsbestilling av billetter til Alhambra og minibusser til Gibraltar ber vi om beskjed innen 1.september om dere ønsker utflukt(ene).

Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Søk med kategori
Tema
 » Historie
 » I ro (med mindre utflukter)
 » Soling
Reisemåte
 » Fly
 »  » Fly tur/retur
Reisemål
 » Sør Europa
 »  » Spania