Norge
Denne turen har gått
Nordvestlandet, Geiranger, Loen, Ålesund
Hoven restaurant, LoenDenne turen går gjennom vestlandsnatur på Nord-Vestlandet. Vi besøker Ålesund før vi fortsetter til Lom og Olden. Her tar vi den nye fjellheisen, Loen Skylift. På turen tilbake tar vi ferje over Geirangerfjorden fra Hellesylt til Geiranger. Videre Ørnevegen og Trollstigen.

ÅlesundDag 1: Trøndelag - Ålesund
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går E6 til Oppdal. Herfra tar vi vegen til Sunndalsøra og frem til Molde. Det blir ferje over fjorden til Vestnes, og vi kjører frem til Ålesund på ettermiddagen. Middag og overnatting på Radisson Hotel.

Dag 2: Ålesund - Olden
På formiddagen blir  det en byrundtur med lokal guide. Vi tar turen opp til Aksla utkikkspunkt med flott utsikt over byen, øyene og havet i vest og fjordlandskap og de mektige Sunnmørsalpene mot sør. Etterpå fortsetter vi forbi Ørsta og Volda og frem til Stryn. Vi passerer Loen før ankomst Olden. Her skal vi bo i 2 netter på Olden Fjordhotell.

Dag 3: Olden
På formiddagen blir det en tur til Loen hvor vi tar den nye fjellheisen, Loen Skylift. Den går fra sjøen og opp til fjellet Hoven 1000 meter over havet. Her er det flott panoramautsikt fra restauranten og stor takterrasse. Vi har utsikt utover Nordfjord og til fjellområdene Jostedalsbreen og Jotunheimen. På ettermiddagen tar vi en utflukt til Lovatnet.

Hoven restaurant, LoenLoen Skylift

Dag 4: Olden - Åndalsnes
Vi forlater Olden og kjører nordover til Hellesylt. Herfra tar vi ferje over Geirangerfjorden. Vi passerer flere fossefall hvor De Syv Søstre er mest kjent. Etter et opphold i Geiranger kjører vi opp til Ørnesvingen, og i den øverste svingen er det bygd et spektakulært utkikkspunkt. Etterpå til Volldal og frem til Trollstigen hvor det også er bygd et nytt utkikkspunkt. Deretter fortsetter vi ned den kjente vegen til Åndalsnes for overnatting.

ØrnesvingenDe Syv Søstre, GeirangerfjordenTrollstigen

TrollveggenDag 5: Åndalsnes - Trøndelag
Vi kjører oppover Romsdalen og tar en stopp ved Trollveggen besøkssenter. Her er det utsikt opp mot den loddrette fjellsiden Trollveggen. Videre oppover til Lesja før ankomst Dombås. Turen går nordover E6. Turens siste middag inntas på Oppdal. Retur til Trøndelag på ettermiddag/kveld.5 DAGER
6.830,-

Turnr.: 14
Avreise:
Påstigningsalternativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 4 hotellovernattinger
  • 4 frokost
  • 5 middag
  • Lokal guide Ålesund
  • Fjellheisen i Loen
  • 4 ferjestrekninger
Tillegg:
  • Enkeltrom kr. 1.980,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 12

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Søk med kategori
Tema
 » Natur
Reisemåte
 » Buss
Reisemål
 » Norge