Norge
Denne turen har gått
Stavanger med Flor og Fjære og Lysefjorden
Flor og FjærePå denne turen benyttes fly fra Værnes til Stavanger. Fra Stavanger har vi utflukt til «Flor og Fjære», samt en ferjetur innover Lysefjorden hvor vi ser opp på Prekestolen. Turen nordover går med buss gjennom Telemark, forbi Kongsberg, over Valdresflya til Trøndelag.
StavangerDag 1: Værnes - Stavanger
Avreise fra Værnes kl. 12.00. Vi flyr med SAS til Stavanger. Ankommer Sola flyplass utenfor Stavanger kl. 13.10. Vi kjører inn til Stavanger sentrum hvor vi skal bo i 2 netter på Thon Hotel Stavanger som ligger sentralt. Middag på hotellet.
Dag 2: Stavanger, utflukt «Flor og Fjære»
På formiddagen tar vi en byrundtur med lokal guide. Etterpå blir det tid på egen hånd til vi kl. 18.00 tar båt ut til det flotte hageanlegget «Flor og Fjære». Her finnes palmer og mange ulike blomster og trær. Vi får en guidet omvisning av et hyggelig vertskap før vi får servert middag. Båtturen tilbake til Stavanger tar en halv time.
Flor og FjæreFlor og FjæreFlor og Fjære
Dag 3: Stavanger - Lysefjorden - Vrådal
Vi tar ferje til Lauvik og seiler inn den trange og vakre Lysefjorden. På turen inn til Lysebotn, som tar 3 timer, passerer vi rett under Preikestolen. Fra Lysebotn fortsetter vi på en svingete veg oppover fjellsiden. Fra toppen er det fin utsikt utover Lysefjorden og Lysebotn. Etterpå kjører vi Suleskarvegen over til Setesdal. Videre mot Dalen og frem til Vrådal for middag og overnatting på Quality Strand Hotel.
PrekestolenLysefjordenLysefjorden
Dag 4: Vrådal - Gol
Vi fortsetter gjennom Telemark forbi Seljord, frem til Notodden og Heddal stavkirke, som ble bygd tidlig på 1200-tallet. Den er en av Norges flotteste stavkirker. Videre forbi Kongsberg og frem til Gol øverst i Hallingdal for middag og overnatting på Pers Hotel.
Dag 5: Gol - Trøndelag
Vi kjører over Golsfjellet til Fagernes og fortsetter forbi Beitostølen, over Valdresflya og frem til Dombås for middag. Retur til Trøndelag på kvelden.


5 DAGER
8.280,-

Turnr.: 12
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • Fly Værnes - Stavanger
  • 4 hotellovernattinger
  • 4 frokost
  • 5 middag
  • Utflukter med innganger som beskrevet
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 1.850,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700

Søk med kategori
Tema
 » Blomster, Hage
 » Natur
Reisemåte
 » Fly
Reisemål
 » Norge
 »  » Sør-Norge