Julemarked
Denne turen har gått
København, julemarked Tivoli

Julestemning i Tivoli
Fra midten av november åpner det stor julemarkedet i Tivoli. Disse 4-dagers turene i november og desember har blitt svært populære. Vi har to fine nattseilinger med DFDS's store ferje «Crown Seaways» eller «Pearl Seaways» mellom Oslo og København tur/retur. Vi har to hele dager disponible i København eller nærliggende områder. Dette gir tid til handling eller andre opplevelser København har å by på. Overnatting i København på sentralt hotell.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Opphold på Taverna Alvdal på formiddagen. Turen fortsetter til Oslo og avreise med DFDS's store ferje kl. 16.30. Taxfreebutikker, musikk, dans og hygge i salongene utover kvelden. Overnatting i dobbeltlugar.

Dag 2: København
Ankomst København kl. 09.45. I Tivoli kan man komme i god julestemning med det store Julemarkedet. Både på dagen og utover ettermiddagen/kvelden. Overnatting på Comfort Hotel Vesterbro like ved Tivoli.

KøbenhavnDag 3: København / Oslo
Frokost på hotellet. Dagen disponibel i byen. Muligheter for handling i København's kjente gågate «Strøget» eller oppleve andre ting København har å by på. Avreise fra København kl. 16.30. Overnatting i dobbeltlugar. Om kvelden nyter vi båtens julebord.

Dag 4: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 09.45. Turen går nordover Østerdalen til opphold på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddagen/kvelden.

bar4 DAGER
2.990,-

Turnr.: 68
Avganger:
Påstigningsalternativ: 2

Prisen inkluderer:
  • 1 hotellovernatting
  • 2 frokost
  • 1 julebord
  • DFDS Oslo - København tur/retur
Tillegg:
  • Lugar med vindu t/r: kr. 400,- p.p.
  • Singellugar tur/retur: kr. 710,-
  • Enkeltrom hotell: kr. 550,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Turkalender
67Kiel - Lübeck, julemarked
68København, julemarked Tivoli
69Nyttårscruise - Color Line til Kiel