Norden
Denne turen har gått
Østersjøcruise, Birka Line til Gotland, Bornholm og Warnemünde

«Birka Princess»
På denne turen benyttes Birka Cruises store cruiseferje “Birka Paradise” på en 4-dagers tur i Østersjøen fra Stockholm. I tillegg til fine døgn ombord, besøkes Bornholm, Warnemünde i Tyskland og Visby på Gotland. Vi har overnatting i Gävle på turen til og fra Stockholm.

Fra Gävle kjører vi på formiddagen forbi Uppsala og til Stockholm. Vi får her et opphold i sentrum før cruiseferjen «Birka Paradise» har avgang kl. 16.00. Ombord finnes flere restauranter, barer og salonger. Videre stor taxfreebutikk, svømmebasseng og sauna. Hver kveld er det musikk med dans og underholdning ombord. Overnatting i dobbeltlugarer. Lugarene har begge sengene på golvet og har dusj og wc. Vi har inkludert 3-retters middag og frokost hver dag på reisen. Like etter avgang blir det en fin utseiling gjennom Stockholms skjærgård.

Vi går sørover i Østersjøen og ankommer Rønne på Bornholm ved lunsjtid. Rønne er en fin by med bindingsverkshus. På kvelden går vi sørover mot Tyskland. Vi anløper feriebyen Warnemünde etter frokost. Her finner vi havnepromenade, cafeer og lang flott badestrand. Du kan delta på en byvandring eller andre ulike utflukter som tilbys. Man kan besøke Schwerin, Wismar. På kvelden settes kursen nordover igjen. Det blir opphold på Gotland neste dag. Man kan gå i land og oppleve Visby på egen hånd eller man kan velge å delta på en organisert utflukt, en guidet rundtur i Visby eller lengre utflukter rundt på Gotland. Etter frokost får vi den siste dagen på dekke med soling, underholdning m.m.. Ankommer Stockholm kl. 15.45. Vi kjører en kort strekning nordover til Gävle. Turen tilbake til Trøndelag går over Vauldalen og Røros.

WarnemündeVisby, Gotland7 DAGER
8.800,-

Turnr.: 24
Avreise:
Påstigningsalternativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 2 hotellovernattinger
  • 6 frokost
  • 7 middag
  • Cruise med «Birka Princess» i dobbeltlugar
Tillegg:
  • Lugar med vindu: kr. 1.490,- p.p.
  • Singellugar: kr. 2.400,-
  • Enkeltrom hotell: kr. 600,-
Lenker:
Birka Cruises


Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Turkalender
23Vikingcruise, Smyril Line med Færøyene og Island
24Østersjøcruise, Birka Line til Gotland, Bornholm og Warnemünde
25Holland, blomstringstur
26Bremen - Hamburg, rhododendronblomstring