Norge
Denne turen har gått
Sunnmøre med Geiranger, Stadlandet og Atlanterhavsveien

GeirangerVårt langstrakte land har mye flott og storslått natur. Denne turen går til noen av de mest naturskjønne områdene på Sunnmøre og Nord-Vestlandet. Her finner vi vakkert fjordlandskap omkranset av høye fjell med store fossefall. Første dag kjører vi sørover til Dombås før vi kjører nedover Romsdalen. Her møter vi den mektige «Trollveggen». Videre oppover en av Norges mest kjente turistveger, Trollstigen. Etter en ferjestrekning kommer vi ned Ørnefjellvegen til Geiranger for overnatting.

Neste dag fortsetter vi med ferje ut Geirangerfjorden med fossefallene Brudesløret og Syv Søstre. Fra Hellesylt kjører vi mot Øye gjennom Norangsdalen. Videre ut til Fosnavåg på Herøy hvor det blir 2 overnattinger. Vi tar en dagsutflukt til Selje og Stadlandet. På turen tilbake tar vi først et opphold i Ålesund. Etterpå til Molde og flott utsikt utover fjorden mot Romsdalsalpene.
Siste dag kjører vi langs Atlanterhavsveien som går på mange broer mellom små øyer ytterst mot havet. Etter opphold i Kristiansund returnerer vi til Trøndelag.

TrollstigenUtkikkspunktet på ØrnevegenAtlanterhavsveien
ÅlesundDe Syv SøstreVed trollveggen5 DAGER
6.560,-

Turnr.: 9
Avreise:
Påstigningsalternativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 4 hotelloveranattinger
  • 4 frokost
  • 5 middag
  • Utflukt Vestkapp og Selje m/guide
  • Bussturen med ferjeutgifter
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 1.980,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 7

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700
Turkalender
08Helgeland med Lovund og Træna
09Sunnmøre med Geiranger, Stadlandet og Atlanterhavsveien
10Bergen og Stavanger med Flor og Fjære
11Stavanger med Flor og Fjære