Fly tur/retur
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Dubrovnik, Kroatia og Montenegro

DubrovnikKroatia har en lang kystlinje langs Adriaterhavet. Her finnes flere fine feriesteder og byer. Lengst sør finner vi byen Dubrovnik, en meget godt bevart middelalderby med lang bymur, flotte bygninger og plasser. Sørover langs kysten til Montenegro, en av de yngste landene i Europa. Republikken ble selvstendig i 2006. Også her finner vi flere flotte turistbyer langs kysten mot Albania. Vi besøker Montenegro først og avslutter i Dubrovnik. Vi benytter Norwegians direktefly mellom Værnes og Dubrovnik tur/retur.
Dag 1: Værnes - Dubrovnik - Budva, Montenegro
Avreise med Norwegians direktefly fra Værnes kl. 15.50 og ankomst Dubrovnik kl. 19.20. Herfra blir det busstransport til Montenegro og Budva. Overnatting i 4 netter på Hotel The Queen of Montenegro. Noe sen middag på hotellet.
Dag 2: Budva, utflukt Cetinje
det blir en halvdagsutflukt til den gamle hovedstaden Cetinje som ligger i et fjellområde. Vi får omvisning og lunsj før retur til Budva. Ettermiddagen til fri disposisjon.
Dag 3: Budva, utflukt
Det blir en utflukt sørover til gamlebyen i Bar. Etterpå blir det en båttur på Skadarsjøen, den største innsjøen på Balkan som også strekker seg inn i Albania. Middag på hotellet.
Dag 4: Budva
Dagen tilbringes i ro i Budva. Middag på hotellet.
Lady of the Rock, KotorbuktaDag 5: Budva - Dubrovnik
Denne dagen kjører vi tilbake til Dubrovnik. Vi besøker først Kotor, en fin middelalderby innerst i Kotorbukta. Etterpå blir det en kort båttur fra Perast til øya Lady of the Rock. Videre rundt Kotorbukta, forbi Igalo og grensa til Kroatia. Ankommer Dubrovnik på sen ettermiddag. Her blir det overnatting på Hotel Adria som ligger vest for sentrum.
Dag 6: Dubrovnik
En lokal guide vil vise oss gamlebyen i Dubrovnik. Det er en meget godt bevart middelalderby med en omsluttende bymur med mange tårn. Vi finner flotte plasser, bygninger og palasser som minner om en tidligere mektig bystat. Ettermiddagen disponibel på egen hånd. Middag på hotellet.
DubrovnikDubrovnikDubrovnik
Dag 7: Dubrovnik, utflukt Elafitiøyene
Denne dagen blir det en utflukt med båt til Elafitiøyene utenfor Dubrovnik. Under båtturen serveres lunsj ombord. Middag på hotellet.
Lopud Dia (en av Elafitiøyene)Lopud Dia (en av Elafitiøyene)Otok Daksa (en av Elafitiøyene)
Dag 8: Dubrovnik - Værnes
Vi forlater Dubrovnik og kjører mot flyplassen. Vi prøvesmaker vin i Crvik Vinarija og spiser lunsj før det blir avreise med Norwegians direktefly til Værnes kl. 20.00. Ankomst Værnes kl. 23.00.



8 DAGER
10.800,-

Turnr.: 54a
Avreise:

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 3 lunsj
  • 7 middag
  • Fly Værnes - Dubrovnik tur/retur
  • Båtutflukter
Tillegg:
  • Enkeltrom: kr. 1.900,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700