Tilbudsturer
Denne turen har gått
Berlin med Spreewald

SpreewaldPå denne 6-dagers turen til Tysklands hovedstad benyttes DFDS Oslo - København på utreisen og Color Lines ferje fra Kiel til Oslo på hjemreisen. Vi ligger iro i 3 netter på sentralt hotell i Berlin. Vi tar en byrundtur med bussen og ser på byens hovedseverdigheter. Vi tar en utflukt til Spreewald sør for Berlin og blir med på en båttur til sorberne. Mange muligheter for handling, ulike museum og kulturelle opplevelser.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Etter et opphold på Alvdal går turen til Oslo og kl. 16.30 avreise med DFDS til København. Middag ombord og overnatting i dobbeltlugar.
Dag 2: København - Berlin
Frokost før ankomst København kl. 09.45. Turen fortsetter sørover Sjælland til Gedser og ferje til Rostock. På ettermiddagen videre til Berlin. Her blir det overnatting i 3 netter på sentralt hotell.
Dag 3: Berlin
Vi tar en byrundtur for å se byens hovedattraksjoner. Det har vært en meget stor utbygging i de siste 20 år etter gjenforeningen av Øst- og Vest-Tyskland. Vi får se nye bydeler ved Potsdamer Platz og det nye regjeringskvarteret ved den gamle Riksdagsbygningen. Videre får vi se den kjente gaten Under der Linden med Brandenburger Tor, det mest kjente symbolet for Berlin. Vi ser også Aleksander Platz, Kurfürstendam m.m. Ettermiddagen til egen disposisjon.
Brandenburger Tor, BerlinGendarmenmarktRiksdagen i Berlin
Dag 4: Berlin, utflukt Spreewald
Denne dagen tar vi en utflukt til Spreewald sør for Berlin. Her deler elva Spree seg opp i mange løp og kanaler og her bor Sorberne, etterkommere av tidlig innvandring til denne delen av Tyskland. Vi tar en båttur på kanalene og spiser lunsj før turen går tilbake til Berlin. Middag på restaurant ved hotellet.
SpreewaldSpreewaldSpreewald
Dag 5: Berlin - Kiel / Oslo
Avreise fra Berlin etter frokost. Turen går til Kiel og kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Oslo. Middag ombord og overnatting i dobbeltlugar.
Dag 6: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 10.00. Opphold på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.



6 DAGER
5.980,-

Turnr.: 62
Avganger:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 1 lunsj
  • 4 middag
  • DFDS Oslo - København
  • Scandlines Gedser - Rostock
  • Color Line Kiel - Oslo
  • Båttur Spreewald
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 890,-
  • Tillegg utvendig lugar: kr. 300,-

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700