Cruise
Denne turen har gått
Østersjøcruise med Birka Line Gotland og Saaremaa
Birka Paradise
På denne turen benyttes Birka Cruises store cruiseferje “Birka Paradise” på en 3-dagers tur i Østersjøen fra Stockholm. I tillegg til fine døgn ombord, besøkes den estiske øya Øsel, på estisk Saaremaa, og Visby på Gotland. Turen til Stockholm går om Siljan og Mora og turen tilbake går om Sundsvall og Østersund.

Dag 1: Trøndelag - Falun
Start fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover om Røros og Vauldalen og videre inn i Sverige. Vi kjører forbi Mora og Siljan sjø. Middag og overnatting Scandic Hotel i Falun.
Birka ParadiseDag 2: Falun - Stockholm
På formiddagen kjører vi forbi Borlänge og Avesta til Stockholm. Vi får her et opphold i sentrum før cruiseferjen «Birka Paradise» har avgang kl. 16.00. Ombord finnes flere restauranter, barer og salonger. Videre stor taxfreebutikk, svømmebasseng og sauna. Hver kveld er det musikk med dans og underholdning ombord. Overnatting i utvendige lugarer. Lugarene har begge sengene på golvet og har dusj og wc. Vi har inkludert 3-retters middag og frokost hver dag på reisen. Like etter avgang blir det en fin utseiling gjennom Stockholms skjærgård.
Dans på dekk
Dag 3: Ombord, Saaremaa, Estland
Øya Saaremaa er en mindre øy på nordvestkysten av Estland. I øyas eneste by, Kuressaara, er det mange gamle hus og kirker. Her finner vi også en stor festning fra middelalderen. Lokalbefolkningen stresser ikke men tar livet med ro og har tid til å nyte byens pittoreske kafeer og restauranter. Nord på øya er det en stor høy klippe mot Østersjøen. Det finnes også et stort meteorittkrater som er over 7500 år gammelt. Man kan delta på ulike utflukter.
Dag 4: Ombord, Gotland
Vi spiser frokost før vi ankommer Visby på Gotland kl.10.00. Oppholdet her varer til kl.18.00 på ettermiddagen. Man kan gå i land og oppleve Visby på egen hånd eller man kan velge å delta på en organisert utflukt, en guidet rundtur i Visby eller lengre utflukter rundt på Gotland. Etter besøket på Gotland går båten nordover i Østersjøen. Vi spiser middag i restauranten og hygger oss utover kvelden.
Visby, (WikiCommons: Stan Shebs GPL)Roma kungsgård, GotlandVisby
Dag 5: Ombord - Stockholm - Gävle
I løpet av natta går båten nordover mot Åland, hvor den ligger om morgenen. Etter frokost får vi en dag på dekk med soling, underholdning m.m.. Ankommer Stockholm kl.15.45. Vi kjører en kort strekning nordover forbi Uppsala og frem til Gävle hvor det blir middag og overnatting på Scandic Hotel.
Dag 6: Gävle - Trøndelag
Etter frokost tar vi igjen plass i bussen og kjører nordover til Sundsvall på formiddagen. På ettermiddagen kjører vi fra Sundsvall til Østersund, hvor det blir middag. Etterpå over Storlien. Retur til Trondheim og Steinkjer på kvelden.


6 DAGER
8.870,-

Turnr.: 39
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 2 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 6 middag
  • Cruise med Birka Paradise i utvendig dobbeltlugar
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 520,-
  • Singellugar kr. 2.900,-
Lenker:
Birka Cruises

Utskrifsversjon:
 Katalogside: 34

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700