Norge
Denne turen har gått
Sunnmøre og Nord-Vestlandet
Trollstigen
Vårt langstrakte land har mye flott og storslått natur. Denne turen går til noen av de mest naturskjønne områdene, Sunnmøre og Nord-Vestlandet. Her finner vi fint fjorlandskap omkranset av høye fjell med store fossefall. Vi kjører Trollstigen til Geiranger, videre ferje på Geirangerfjorden og den flotte Norangsdalen. Vi kjører ut til kysten før vi følger Nordfjord helt til Olden.

Union hotellDag 1: Trøndelag - Geiranger
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Vi følger E6 sørover til Dombås. Herfra kjører vi nedover Romsdalen mot Åndalsnes. Her ser vi opp på den kjente «Trollveggen». Etterpå fortsetter vi oppover en av Norges mest kjente turistveger, Trollstigen. På toppen er det bygd et besøkssenter med fantastisk utsikt utover fjellheimen. Det blir ferje fra Linge til Eidsdal og kjører langs Ørnefjellvegen. I Ørnesvingen har vi en flott utsikt utover Geirangerfjorden og opp mot Jotunheimen. Det blir overnatting på Union hotell i Geiranger.
Utsiktspunktet på Ørnevegen TrollstigenVed Trollveggen
De Syv Søstre, GeirangerfjordenDag 2: Geiranger - Ulsteinvik
Vi tar ferje fra Geiranger til Hellesylt. På turen ut Geirangerfjorden får vi se fossefallene Brudesløret og Syv Søstre. Fra Hellesylt kjører vi gjennom Norangsdalen til Øye ved Hjørundfjorden. Det blir en kort ferjestrekning til Sæbø før vi fortsetter mot Ørsta. Videre til Ulsteinvik på Hæreidlandet. Overnatting på Quality Hotel Ulstein.
Olden FjordhotellDag 3: Ulsteinvik - Olden
På formiddagen tar vi en avstikker mot den kjente fugleøya Runde ytterst mot havet. På ettermiddagen går turen inn i landet forbi Volda og frem til Stryn. Vi følger fjorden forbi Loen og frem til Olden. Overnatting i 2 netter på Olden Fjordhotell.
Dag 4: Olden, utflukt Briksdalsbreen
På formiddagen tar vi en utflukt opp Briksdalen. Herfra kan man gå eller leie transport frem til Briksdalsbreen. Ettermiddagen iro i Olden, mange muligheter for handling m.m.
Dag 5: Olden - Trøndelag
Avreise fra Olden etter frokost. Vi kjører tilbake forbi Stryn og over Strynefjellet. Vi kommer ned til Lom og besøker Lom stavkirke. Videre til Vågå og middag på Vågå hotell. Vi fortsetter forbi Sel til Gudbrandsdalen og følger E6 tilbake til Trøndelag.
Lom StavkirkeStrynefjelletLom


5 DAGER
5.870,-

Turnr.: 14
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 4 overnattinger
  • 4 frokost
  • 5 middag
Tillegg:
  • Enkeltrom kr. 1.440,-
Utskrifsversjon:
 Katalogside: 11

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700