Tilbudsturer
Denne turen har gått
Berlin - Dresden - Krakow, buss og fly

Denne turen i påsken foregår med buss på utreise og Norwegians direktefly tilbake fra Krakow til Værnes. På turen besøkes først Tysklands hovedstad Berlin som har mange kjente attraksjoner. Etterpå går turen til Dresden hvor mange store praktbygg imponerer. Vi kjører så over til Polen og frem til den gamle hovedstad Krakow med interessante besøk.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Vi kjører frem til Alvdal hvor det blir et opphold. Videre sørover Østerdalen til Oslo og DFDS's ferje til København kl. 16.45. Middag ombord og overnatting i innvendig dobbeltlugar.
Brandenburger Tor, BerlinDag 2: København - Berlin
Frokost ombord før ankomst Købehavn kl. 09.45. Turen fortsetter til Gedser og ferje til Rostock i Tyskland. På ettermiddagen kjører vi frem til Berlin. Middag og overnatting på Radisson Park Inn hotell på Alexanderplatz.
Dag 3: Berlin
På formiddagen tar vi en byrundtur for å se på byens hovedseverdigheter som Brandenburger Tor, Riksdagsbygningen, gaten Unter den Linden, Potsdamer Platz, Kurfürstendam m.m. Ettermiddagen disponibel på egen hånd.
Dag 4: Berlin - Dresden
På formiddagen kjører vi sørover til Dresden. Her ser vi på mange flotte bygg og kirker som er ferdig restaurert etter krigen. Middag og overnatting på Inter City Hotel sentralt i byen.
Slottet i DresdenDresdenFrauenkirche, Dresden
Dag 5: Dresden - Krakow
Turen går østover og inn i Polen. Vi kjører forbi Wrocław, Katowice og frem til byen Oświęcim hvor konsentrasjonsleirene Auschwitz og Birkenau lå. Vi besøker minnesmerket og museet. På sen ettermiddag ankommer vi Krakow den tidligere kongehovedstaden. Byen er kjent for sin fine arkitektur og store torg med sin store torghall. Det gamle kongeslottet ruver over byen. Vi skal bo i 3 netter på Ibis Centrum Hotel. Middag på hotellet om kvelden.
Dag 6 - 7: Krakow
En lokal guide vil vise oss rundt i det gamle bysentrum med et av Europas største torg i middelalderen. Etterpå tar vi en tur ut til Wieliczka saltgruve sørøst for sentrum. Gruven er over 700 år og de polske gruvearbeiderne har bygd en fin underjordisk verden med skulpturer, kirke m.m. Vi går ned i gruven og tar heis opp. På dag 7 blir det tid på egen hånd.
KrakowSalgshallen, Krakow
Dag 8: Krakow - Værnes
På formiddagen kjører vi til flyplassen og kl. 12.50 er det avreise med Norwegians første direktefly til Værnes. Ankomst Værnes kl. 15.15.



8 DAGER
7.380,-

Turnr.: 52
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • 6 hotellovernattinger
  • 7 frokost
  • 4 middag
  • DFDS Oslo - København
  • Fly Krakow - Værnes
  • Lokal guide i Auschwitz, Krakow og inngang Wieliczka
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 900,-
  • Singellugar: kr. 275,-
  • Utvendig lugar: kr. 150,- p.p.

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700