Ligg i ro ferie
Denne turen har gått
Stralsund - Rügen, Østersjøkysten

Rügen er Tysklands største øy og ligger i Østersjøen. Den har variert landskap med høye kalksteinklipper og fine badestrender og har blitt tyskernes mest populære ferieøy. Det er fastlandsforbindelse med bru til byen Stralsund hvor vi skal bo i 3 netter. Vi benytter DFDS sine ferjer mellom Oslo og København tur/retur.
Pearl of ScandinaviaDag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går til Alvdal hvor det blir et opphold og videre sørover Østerdalen til Oslo. Kl. 17.00 avreise med DFDS til København. Middag ombord og overnatting i utvendige lugarer.
StralsundDag 2: København - Stralsund
Frokost ombord før ankomst København kl. 09.30. Turen fortsetter til Gedser, ferje til Rostock i Tyskland. Vi kjører østover langs kysten og frem til Stralsund. Her skal vi bo i 3 netter på Intercity Hotel, frokost og middag under oppholdet.
OzeaneumDag 3: Stralsund
Stralsund har en gammel bydel fra hansatiden som er på Unescos list over verdens kulturarv. Det finnes mange fine byggverk fra denne perioden. Byen har også vært under svensk herredømme som Svensk Pommern. I sentrum ligger også ett nybygd akvarium, Ozeaneum. Det ble kåret til årets museum i Europa i 2010 og viser livet i Østersjøen og Nordsjøen opp til arktisk område. Ettermiddagen fri til egen disposisjon, muligheter for handling.
BinzDag 4: Stralsund, utflukt Rügen
Denne dagen tar vi en utflukt til Rügen på øyas sørlige og østlige del. Vi kjører om Putbus og besøker ferieplassene Göhren, Sellin og Binz øst på øya. Alle steder har fine strender, lange badebrygger og hyggelige restauranter. Vi tar et lengre opphold i Binz og vandrer langs strandpromenaden. Vi fortsetter langs kysten opp til Prora og ser på Hitlers utbygging av det store badehotellet Prorer Wiek som skulle ha plass til 20.000 gjester. Returen går om byen Bergen sentralt på øya.
Dag 5: Stralsund - København / Oslo
Vi kjører fra Stralsund til Rostock og tar ferje til Gedser i Danmark. Videre til København og avreise med DFDS sin ferje til Oslo kl. 17.00. Middag ombord og overnatting i utvendige lugarer.
Dag 6: Oslo - Trøndelag
Frokost før ankomst Oslo kl. 09.30. Middag på Alvdal og retur til Trøndelag på kvelden.



6 DAGER
6.450,-

Turnr.: 38
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 6 middag
  • DFDS Oslo - København t/r
  • ferje Gedser - Rostock t/r
  • Inngang akvarium Stralsund
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 750,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700