Ligg i ro ferie
Denne turen har gått
Tyrol, Stubaital

Dolomittene
Tyrol i Østerrike er alltid et populært reisemål. Også i år har vi valgt byen Fulpmes i Stubaital like sør for Innsbruck. Muligheter for avkobling i fin natur og oppleve østerriksk gjestfrihet. Under oppholdet arrangeres utflukter både til Tyrols hovedstad Innsbruck og en fantastisk fjelltur gjennom Dolomittene i Italia. På reisen benyttes DFDS's ferjer Oslo - København tur/retur.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Avreise fra Steinkjer på morgenen. Turen går frem til Alvdal hvor det blir frokost. Videre sørover Østerdalen frem til Oslo. Kl. 17.00 avreise med DFDS's ferje til København. Middag/koldtbord ombord og overnatting i dobbeltlugar med vindu.
Dag 2: København - Dessau
Frokost før ankomst København kl.09.30. Turen går til Gedser hvor vi tar ferje til Rostock i Tyskland. Videre sørover forbi Berlin og fram til Dessau. Her blir det middag og overnatting på Radisson Blu Fürst Leopold Hotel.
Dag 3: Dessau - Fulpmes
Vi fortsetter sørover mot Nürnberg og München. Videre til Garmisch-Partenkirchen og inn i Østerrike. Vi passerer Tyrols hovedstad Innsbruck før vi kommer frem til Fulpmes som ligger i Stubaital ca. 15km sør for Innsbruck. Her skal vi bo i 5 netter på Hotel Donnerhof. Hotellet har eget svømmebasseng med ulike aktivitetstilbud. Hotellet ligger sentralt i byen, som er en typisk mindre østerriksk by med forretninger og trivelig atmosfære. Frokost og middag på hotellet under oppholdet.
DonnerhofStubaitalDonnerhof
Dag 4 - 7: Fulpmes
Vi kombinerer tid til avslapping, spennende turer i alpelandskapet og ulike utflukter. Vi tar en tur til Tyrols hovedstad Innsbruck. Her ser vi på hovedseverdighetene i tillegg til muligheter for handling. Vi tar en heldagsutflukt til Italia. Vi kjører til Cortina, over Pordoipasset i Dolomittene ned til Bolzano. Retur over Brennerpasset til Østerrike. På kvelden kan vi oppleve "tyroleraften" med tradisjonsrik musikk, dans og oppvisning.
DolomittenePordoipasset
Dag 8: Fulpmes - Hildesheim
Avreise fra Fulpmes etter frokost. Vi kjører inn i Tyskland ved Kufstein og fortsetter nordover forbi München, Nürnberg, Kassel og frem til Hildesheim. Middag og overnatting på Van der Valk Hotel.
Dag 9: Hildesheim - København / Oslo
På formiddagen kjører vi nordover forbi Hamburg, Lübeck og frem til Puttgarden. Her blir det ferje over til Rødby i Danmark. Kl. 17.00 avreise med DFDS's ferje fra København til Oslo. Middag/koldtbord ombord og overnatting i dobbeltlugar med vindu.
Dag 10: Oslo - Trøndelag
Frokost på ferja før ankomst Oslo på morgenen. Turens siste middag inntas på Frichs Kafeteria, Dombås. Retur til Trøndelag på sen ettermiddag/kveld.



10 DAGER
9.560,-

Turnr.: 34
Avganger:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • 7 hotellovernattinger
  • 10 frokost
  • 10 middag
  • DFDS Oslo - København tur/retur
  • Utflukter ifølge program
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 880,-

Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700