Kortturer
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Frederikshavn - Skagen
Grenen, Skagen (foto: WikiCommons Frank Vincentz - GPL)Tur 6 og 7 er 4-dagers turer med Stena Line til Frederikshavn og en hotellovernatting. På tur 6 inngår en utflukt til Danmarks nordligste punkt Skagen, mens man på tur 7 har utflukt til øya Læsø øst for Frederikshavn.
Stena SagaDag 1: Trøndelag - Oslo / Frederikshavn
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går til Oslo og kl. 19.30 avreise med Stena Line til Frederikshavn. Overnatting i innvendige dobbeltlugarer.
Dag 2: Frederikshavn, utflukt Skagen
Ankomst Frederikshavn på morgenen. Vi kjører nordover til Danmarks nordligste punkt, Skagen. Skagen er kjent for sitt spesielle lys og har derfor tiltrekt seg mange malere. Vi besøker Skagen museum, Anchers Hus og Drachmann Museet. Det blir også en utflukt til Grenen hvor Kattegat og Skagerrak møtes. På ettermiddagen kjører vi tilbake til Frederikshavn. Vi besøker Damsgaard hvor det blir vinsmaking og middag på restaurant Vægteren. Overnatting på hotell.
Bilder av Michael Ancher på Skagen Museum (foto: WikiCommons/Flicker Kaj Sender - CC)En Skagensfisker siddende i en jolle, Michael Ancher (WikiCommons PD since copyright expired)Anchers Hus
Aalborg NytorvDag 3: Frederikshavn, Aalborg
På formiddagen kjører vi sørover til Aalborg. Muligheter for handling på Aalborg Storsenter og Bilka med 60 ulike butikker. Ettermiddagen i Aalborg sentrum før turen går tilbake til Frederikshavn og kl. 18.30 Stena Line tilbake til Oslo. Overnatting i innvendige dobbeltlugarer.
Dag 4: Oslo - Trøndelag
Ankomst Oslo kl. 08.00 og retur til Trøndelag på kvelden.


4 DAGER
2.950,-

Turnr.: 6
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • Stena Line Oslo - Frederikshavn tur/retur
  • Utflukt Skagen m/innganger
  • Vinsmaking og middag i Frederikshavn
  • 1 frokost
Tillegg:
  • Singellugar: kr. 400,-
  • Lugar med vindu: kr. 300,- p.p.
  • Enkeltrom hotell: kr. 380,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700