Tilbudsturer
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Cruise til København med DFDS
Brustad busserNeste år har vi igjen lagt den tradisjonelle åpningsturen til København og vi benytter DFDS sin store ferje "Pearl of Scandinavia" som går mellom Oslo og København. Vi får en hel dag disponibel i København. Turen har utreise på lørdag, men de fleste butikkene har åpent søndag pga. "januarsalget".
På turen presenteres TURKATALOGEN for 2011. Som tidligere år tilbys nå ulike tilbudsturer på populære reisemål vinter og vår 2011. Tidligere deltakere får anledning til å melde seg på før turene blir annonsert. Disse turene er rimelige pga. lavsesong og gunstige priser på hotell og ferjer. Videre benyttes lugarer uten vindu og turene har færre måltider enn ordinære turer.

Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Pearl of ScandinaviaAvreise fra Trøndelag på morgenen. Avgang fra Steinkjer kl. 05.30, Verdal kl. 06.00, Levanger kl. 06.15, Stjørdal kl. 07.00 og Trondheim kl. 07.50. Turen går frem til Alvdal hvor det blir frokost på Tavernaen. Videre sørover Østerdalen og frem til Oslo. Kl. 17.00 avreise med DFDS sin ferje "Pearl of Scandinavia" til København. Kl. 17.45 blir det middag/koldtbord ombord (inkl. drikke). Taxfree-butikker, musikk, dans og hygge i båtens salonger utover kvelden. Overnatting i innvendige lugarer eller lugar med vindu etter ønske. Alle lugarer har begge sengene på gulvplan.
Dag 2: København
Havfruen, KøbenhavnFrokost ombord før ankomst København kl. 09.30. På formiddagen blir det en byrundtur med bussene. Etter på blir det tid på egen hånd. Muligheter for handling i byens mange store varehus og mange forretninger i Københavns gågate "Strøget". Det store "januarslaget" forgår. På ettermiddagen bringer bussene oss tilbake til båten kl. 16.00. Kl. 16.30 møtes vi i båtens salong til en forfriskning. Her blir det gjennomgang av turens konkurranse samt kort orientering om våre turer i 2011. Kl. 17.45 blir det middag/koldtbord (inkl. drikke) i båtens restauranter. Etterpå blir det tid til et siste innkjøp i taxfreebutikkene ombord. Musikk, dans og hygge utover kvelden.
Dag 3: Oslo - Trøndelag
Frokost ombord før ankomst Oslo kl. 09.30. Vi finner våre plasser i de ulike bussene og starter turen nordover. Det blir et opphold ved Mjøsdistriktet før vi kjører nordover Gudbrandsdalen. Turens siste middag inntas på Frichs kafeteria på Dombås. Retur til Trøndelag på kvelden, Trondheim ca.kl. 19.00, Stjørdal ca.kl. 19.30, Levanger ca.kl. 20.15 og Steinkjer ca.kl. 21.00.
¤ANyhavnAmalienborgSkøytebane på kongens nytorg


3 DAGER
1.690,-

Turnr.: kat
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • Bussreisen
  • Innvendig dobbeltlugar tur/retur
  • 3 frokost
  • 3 middag
Tillegg:
  • Utvendig lugar: kr. 100,- p.p.
  • Singellugar: kr. 150,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700