Julemarked
PS! Denne turen har gått
Se årets turer
Berlin, julemarked

Juletre og Brandenburger tor, BerlinDe siste 4 ukene før jul foregår de tyske julemarkedene. I Berlin er det flere markeder spesielt rundt i sentrum. På denne turen bor vi på Hotel Radisson Blu Park Inn på Alexanderplatz. På reisen benyttes DFDS ferje Oslo - København på utreisen og Color Line Oslo - Kiel på returen.
Dag 1: Trøndelag - Oslo / København
Pearl of ScandinaviaAvreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover til Alvdal hvor det blir et opphold. Videre sørover Østerdalen frem til Oslo. Kl.17.00 avreise med DFDS's ferje til København. Julebord ombord og overnatting i utvendige lugarer.
Dag 2: København - Berlin
BerlinFrokost før ankomst København kl.09.30. Turen går sørover til Gedser og ferje til Rostock i Tyskland. Ankomst Berlin ca.kl.18.00. Her blir det overnatting på Hotel Radisson Blu Park Inn Alexanderplatz i 3 netter. Middag på hotellet første og siste kveld. Den andre kvelden er middagen på en nærliggende restaurant.
Dag 3-4: Berlin
Kjøpesenteret KaDeWeMan har 2 hele dager disponible i Berlin. Muligheter for å besøke byens ulike julemarkeder, mange forretninger og varehus. Det mest kjente «KaDeWe» ved Kurfürstendamm. Det blir også tid til å besøke mange av Berlins hovedattraksjoner som Brandenburger Tor, Riksdagsbygningen m.m. Vi benytter bussen på en liten byrundtur.
Dag 5: Berlin - Kiel / Oslo
På formiddagen kjører vi frem til Kiel. Kl. 14.00 avreise med Color Lines ferje til Oslo. Julebord og overnatting i utvendig dobbeltlugar. Taxfree-butikker, underholdning, musikk og dans utover kvelden.
Dag 6: Oslo - Trøndelag
Frokost før ankomst Oslo kl. 10.00. Turen går nordover Østerdalen og turens siste middag på Alvdal. Retur til Trøndelag på kvelden.



6 DAGER
5.980,-

Turnr.: 53
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • 3 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 6 middag
  • DFDS Oslo - København m/utv. lugar
  • Ferje Gedser - Rostock
  • Color Line Kiel - Oslo m/utv. lugar
Tillegg:
  • Singelrom hotell: kr. 720,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Online
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700