Kortturer
Denne turen har gått
København, 4-dager

«Strøget», KøbenhavnVår og høst kjører vi 4-dagers turer til København. Vi har to fine nattseilinger med DFDS's store ferje "Crown of Scandinavia" eller "Pearl of Scandinavia" mellom Oslo og København tur/retur. Vi har to hele dager disponible i København. Dette gir tid til handling eller andre opplevelser København har å by på. Overnatting i København på sentralt hotell.
Dag 1: Trøndelag - Oslo/København
Nyhavn, KøbenhavnAvreise fra Trøndelag tidlig på morgenen. Opphold på Taverna Alvdal på formiddagen. Turen fortsetter til Oslo og avreise med DFDS's store ferje kl. 17.00. Taxfreebutikker, musikk, dans og hygge i salongene utover kvelden. Overnatting i dobbeltlugar med dusj, w.c. og begge sengene på golvet.
Dag 2: København
KøbenhavnAnkomst København kl. 09.30. Dagen disponibel på egen hånd. Muligheter for handling i København's kjente gågate "Strøget" eller oppleve andre ting København har å by på. Overnatting på sentralt hotell.
Dag 3: København / Oslo
Crown of Scandinavia, DFDSFrokost på hotellet. Dagen disponibel i byen. Avreise fra København kl. 17.00. Overnatting i dobbeltlugar.
Dag 4: Oslo - Trøndelag
Kl. 09.30 legger vi til kai i Oslo igjen. Turen går nordover Østerdalen til opphold på Alvdal. Retur til Trøndelag på ettermiddagen/kvelden.



4 DAGER
1.890,-

Turnr.: 3b
Avganger:
Påstigningsliste alernativ: 2

Prisen inkluderer:
  • DFDS Oslo - København tur/retur
  • 1 hotellovernatting
  • 1 frokost
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell: kr. 350,-
  • Singellugar: kr. 400,-
  • Lugar med vindu: kr. 120,- p.p.
Påmelding:
- Online
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700