Cruise
Denne turen har gått
Østersjøcruise, med Gotland og Riga

Birka ParadisePå denne turen benyttes Birka Lines store cruiseferje “Birka Paradise” på en 3-dagers tur i Østersjøen fra Stockholm. I tillegg til fine døgn ombord, besøkes Gotland og Riga i Latvia. På Gotland kan man oppleve Visby eller delta på utflukter rundt på øya. I Riga er byutflukt inkludert. Turen til Stockholm går om Siljan og Mora og turen tilbake går om Sundsvall og Østersund.
Dag 1: Trøndelag - Mora
Start fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover om Røros og Vauldalen og videre inn i Sverige. Vi kjører til Mora og Siljan sjø. Middag og overnatting på Mora hotell.
Dag 2: Mora - Stockholm
På formiddagen kjører vi forbi Borlänge og Avesta til Stockholm. Vi får her et opphold i sentrum før cruiseferjen "Birka Paradise" har avgang kl.18.00. Ombord finnes flere restauranter, barer og salonger. Videre stor taxfreebutikk, svømmebasseng
og sauna. Hver kveld er det musikk med dans og underholdning ombord. Overnatting i utvendige lugarer. Lugarene har begge sengene på golvet og har dusj og wc. Vi har inkludert 3-retters middag og frokost hver dag på reisen. Like etter avgang blir det en fin utseiling gjennom Stockholms skjærgård. Båten anløper Mariehamn på Åland ved midnatt.
Dag 3: Ombord - Riga
RigaRigaVi ankommer Riga i Latvia kl 10.00 og har opphold her fram til kl 18.00 på kvelden. Vi har lagt inn en byrundtur med lokal guide. Det blir også tid på egen hånd, samt muligheter for handling. Om kvelden middag ombord, dans, hygge og underholdning.
Dag 4: Ombord - Gotland
Visby havnVi spiser frokost før vi ankommer Visby på Gotland kl.10.00. Oppholdet her varer til kl.18.00 på ettermiddagen. Man kan gå i land og oppleve Visby på egen hånd eller man kan velge å delta på en organisert utflukt, en guidet rundtur i Visby eller lengre utflukter rundt på Gotland. Etter besøket på Gotland går båten nordover i Østersjøen. Vi spiser middag i restauranten og hygger oss utover kvelden.
Dag 5: Ombord -  Stockholm - Gävle
I løpet av natta går båten igjen nordover mot Åland, hvor den ligger om morgenen. Etter frokost får vi en dag på dekk med soling, underholdning m.m.. Ankommer Stockholm kl.15.45. Vi kjører en kort strekning nordover forbi Uppsala og frem til Gävle hvor det blir middag og overnatting på SAS Radisson hotell.
Dag 6: Gävle - Trøndelag
Etter frokost tar vi igjen plass i bussen og kjører nordover til Sundsvall på formiddagen. På ettermiddagen kjører vi fra Sundsvall til Østersund, hvor det blir middag. Etterpå over Storlien. Retur til Trondheim og Steinkjer på kvelden.



6 DAGER
7.480,-

Turnr.: 24
Avganger:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 2 hotellovernattinger
  • 5 frokost
  • 6 middag
  • Cruise med Birk Paradise i utvendig dobbeltlugar
  • Byrundtur i Riga
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 450,-
  • Singellugar kr. 2.700,-
Utskrifsversjon:
 Pdf/utskriftsversjon 

Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700