Norge
Denne turen har gått
Musikalen 'Mamma Mia'
I mars 2009 settes musikalen "Mamma Mia" opp for første gang i Norge. Urpremièren var i 1999 i London og musikalen er idag sett av over 30 millioner i mange ulike land. Denne oppsetningen i Oslo er oversatt til norsk og det er bare sangen "Waterloo" som synges på engelsk. De øvrige sangene er oversatt av Ingrid Bjørnov. Handlingen og den kjente ABBA-musikken er imidlertid den samme. Gjennom 22 klassiske ABBA-låter fortelles historien om Donna, en 40-årig alenamor som skal gifte bort datteren Sofie. Sofie vet ikke hvem som er hennes far, men gjennom å lese morens dagbøker forstår hun at det er 3 mulige fedre. Hun inviterer alle 3 til sitt bryllup på den lille greske øya hvor de bor. Kinoforestillingen "Mamma Mia" ble en publikumsfavoritt høsten 2008 og rekordmange DVD-er av filmen er solgt.
Dag 1: Trøndelag - Oslo
Avreise fra Trøndelag på morgenen. Turen går sørover Østerdalen og frem til Oslo. Her blir det overnatting i 2 netter på Rica Helsfyr hotell.
Dag 2: Oslo
Dagen disponibel i Oslo. Tid på egen hånd, handling m.m. Det blir også muligheter for et besøk på det nye Operabygget i Bjørvika. Middag før musikalforestillingen som spilles i Folketeateret, tidligere Operaen i Oslo.
Dag 3: Oslo - Trøndelag
Avreise fra Oslo etter frokost. Turen går nordover Gudbrandsdalen og retur til Trøndelag på kvelden.
NB! På høsten vil det også bli arrangert turer til forestilling på den nye Operaen.


3 DAGER
2.950,-

Turnr.: 17
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 2 hotellovernattinger
  • 2 frokost
  • 1 middag
  • Billett "Mamma Mia"
Tillegg:
  • Enkeltrom hotell kr. 580,-
Påmelding:
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700