Norge
Denne turen har gått
Hitra og Frøya m/Sula

Turen ut til Hitra og Frøya byr på mye fint kystlandskap. Vi har flere interessante besøk og får god kunnskap om kystkulturen. Vi tar ferje fra Frøya ut til fiskeværet Mausundvær og Sula som ligger helt ut mot havet. Vi besøker også en gård på Helgebostaøya på Hitra hvor de nettopp har åpnet utsalg for en anerkjent grotteost. Vi bor 2 netter på Frøya hotell på Sistranda.
Dag 1: Steinkjer - Frøya
Dolmen byAvreise fra Steinkjer på morgenen. Turen går om Trondheim, Orkanger og frem til Hemnskjel hvor det blir lunsj. Etterpå kjører vi Hitratunnellen under Trondheimsleia og frem til Hitra. Her besøker vi først Kystmuseet på Fillan hvor de orienterer med en forestilling. Videre besøkes Dolmen by og Dolm kirke med lokal omviser. Vi fortsetter gjennom Frøyatunnellen og frem til Sistranda på Frøya. Her blir det overnatting i 2 netter på Frøya hotell. Middag på hotellet.
Dag 2: Frøya, utflukt Sula
MausundPå morgenen tar vi ferje fra Frøya og ut til Sula, ytterst mot storhavet. Her spiser vi lunsj før vi tar ferja tilbake om Mausundvær. På ettermiddagen tar vi en rundtur på Frøya og besøker minnesmerket på Titran. Middag og hygge på hotellet om kvelden.
Dag 3: Frøya - Steinkjer
Avreise fra hotellet etter frokost. Vi kjører tilbake til Hitra og besøker Hopsjøbrygga. Etterpå kjører vi ut til Helgebostaøya og besøker gården hvor de selger grotteost. På ettermiddagen tilbake til fastlandet og turens avslutningsmiddag blir på Bårdshaug herregård på Orkanger. Retur til Trondheim og Steinkjer på kvelden.



3 DAGER
3.640,-

Turnr.: 11
Avreise:
Påstigningsliste alernativ: 3

Prisen inkluderer:
  • 2 hotellovernattinger
  • 2 frokost
  • 2 lunsj
  • 3 middag
  • Utflukter og entreer ifølge programmet
Tillegg:
  • Enkeltrom kr. 400,-
Påmelding:
- Online
- Epost
- Tlf: (+47) 74088700